Το ολοκαίνουριο Renault Scenic θα είναι ηλεκτρικό

Το νέας γενιάς Scenic θα είναι και το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Renault που ενσαρκώνει τη νέα στρατηγική της περί βιωσιμότητας.

Έχοντας παρουσιαστεί πέρυσι, το πρωτότυπο Scenic Vision έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό το όραμα της Renault για το επόμενο, ηλεκτρικό

βήμα στη δημοφιλή κατηγορία C. Τώρα, το ηλεκτρικό – εντελώς νέο – Renault Scenic E-Tech θα συνεχίσει πάνω στο δρόμο που χάραξε το Scenic Vision, ως το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που ενσωματώνει τη νέα στρατηγική της εταιρείας για βιώσιμη κινητικότητα, αναφορικά με το περιβάλλον, την ασφάλεια και την συμπερίληψη.

Το νέο μοντέλο αρχίζει να αποκαλύπτει την τελική του σιλουέτα, καθώς ένα στόλος από αυτοκίνητα προ-παραγωγής θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στους δημόσιους δρόμους από τους μηχανικούς της Renault. Τα αυτοκίνητα προ-παραγωγής θα είναι καλυμμένα με ένα ειδικά σχεδιασμένο μοτίβο της Renault, το οποίο θυμίζει το εμβληματικό λογότυπο της μάρκας, ενώ αποτίνει φόρο τιμής στο αντίστοιχο μοτίβο που χρησιμοποιήθηκε και στο νέο Megane E-Tech. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Renault Scenic E-Tech electric θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο, κατά της διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Μονάχου.

#tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/07/All-new-Renault-Scenic-E-Tech-electric-1-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/07/All-new-Renault-Scenic-E-Tech-electric-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_2 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2023/07/All-new-Renault-Scenic-E-Tech-electric-2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 3

The post Το ολοκαίνουριο Renault Scenic θα είναι ηλεκτρικό appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα