Το άστρο του Auto Club North έλαμψε και πάλι!

Για μια ακόμη χρονιά τα Club αυτοκίνησης Βορείου Ελλάδος ενώθηκαν σε μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή ενόψει των εορταστικών ημερών. Το άστρο του Auto Club North έλαμψε και πάλι!

Πρόκειται για μία εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώνεται κάθε χρόνο, την περίοδο των Χριστουγέννων. Τα αυτοκινητιστικά club στη βόρεια Ελλάδα

σε μία κοινή δράση των μελλών τους, συγκεντρώνουν αγαθά πρώτης ανάγκης και στηρίζουν ιδρύματα και ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Φέτος, τα μέλη του Auto Club North, με συνδιοργανωτή το Yaris North Club Hellas, στήριξαν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, τη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ” και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας – Παράρτημα Σερρών.

Τα μέλη των club αυτοκινήτου συναντήθηκαν στην πίστα καρτ του Λαγκαδά και συγκέντρωσαν τα αγαθά που στη συνέχεια μοιράστηκαν στα ιδρύματα. Και όπως κάθε χρονιά, έστειλαν το δικό τους εορταστικό μήνυμα με τα αυτοκίνητα τους, σχηματίζοντας ένα τεράστιο αστέρι στον χώρο της πίστας.

Τα club αυτοκινήτου που συμμετείχαν είναι:

Yaris North Club Hellas (official)Fordperformanceclub.grCorollaClub.comPSAclubGReeceΜITSUBISHI tuners ForumRENAULT NORTH CLUB

Την εκδήλωση στήριξαν επίσης οι εταιρίες Mpoulakis tyres Chalkidiki, Rent it Papas, Κ2 extreme detailing, Prophet SKG, Λογιστικο-Ασφαλιστικο Γραφειο Λογιστικη Εξελιξη, Gatzetakias.gr, Logicom και βεβαίως η πιστα Kart Volan στην περιοχή του Λαγκαδά.

The post Το άστρο του Auto Club North έλαμψε και πάλι! appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα