Oλυμπιακός: Εκτός ο Πίτερς κόντρα στη Βαλένθια!

Μια εξαιρετικά σημαντική απουσία, αλλά για έναν πολύ καλό λόγο θα έχει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια (15/12, 21:15), για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Εκτός για την ομάδα του Πειραιά θα είναι ο Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ και πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωλίγκα είναι στο πλευρό της συντρόφου, καθώς περιμένουν τη γέννηση του παιδιού τους.

Με την εξέλιξη

αυτή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί ένα σημαντικό στέλεχος στο «4», οπότε αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι θα πάρει λεπτά συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς, Φίλιπ Πετρούσεφ.

Στο μεταξύ, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά φέτος που παίκτης του Ολυμπιακού θα χάσει ματς επειδή είχε… γεννητούρια. Εκείνος ήταν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είχε φύγει τη Ρόδο για να βρεθεί στο πλάι της συζύγου του, χάνοντας τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Πάντως, ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να είναι κανονικά στη δωδεκάδα των Πειραιωτών κόντρα στη Βαλένθια, επιστρέφοντας στη δράση μετά την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

πηγή: ΣΠΟΡFM

Keywords
Τυχαία Θέματα
Oλυμπιακός, Εκτός, Πίτερς, Βαλένθια,Olybiakos, ektos, piters, valenthia