Μυλοπόταμος: Με ποινικό μητρώο για συμπλοκές και ναρκωτικά οι δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχθηκαν Γερμανοί τουρίστες στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη, από ντόπιους νταήδες συγκλονίζουν, με τις Αρχές-όμως- να έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες.

Δράστες ήταν δύο ντόπιοι Κρητικοί που όπως φαίνεται θίχτηκαν όταν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της οικογένειας προσπέρασε το δικό τους.

Άρχισαν να τους καταδιώκουν και όταν τους έφτασαν εμβόλισαν το ΙΧ των τουριστών. Δεν έμειναν, όμως, εκεί. Οι Γερμανοί καταγγέλλουν ότι οι «νταήδες» τους επιτέθηκαν, τους χτύπησαν και τους απείλησαν με μαχαίρι!

Σύμφωνα

με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 36 και 38 ετών, γνωστά στις Αρχές, με ποινικό παρελθόν.

Ο ένας για συμπλοκές και ο δεύτερος για υποθέσεις ναρκωτικών. Δεν έχουν συλληφθεί καθώς δεν εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Μετά την επίθεση κρύφτηκαν και δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών τόσο στα δικά τους σπίτια όσο και σε εκείνα στενών συγγενών τους.

Σε βάρος τους, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, για φθορά ξένης περιουσίας και για απλές σωματικές βλάβες. Αξιωματικοί της αστυνομίας περιμένουν ότι θα παραδοθούν, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο που θα επιλέξουν.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Μυλοπόταμος, Γερμανούς,mylopotamos, germanous