Πάτρα 3 παιδιά: Μπορεί να έδωσε και άλλη ουσία στην Τζωρτζίνα – Κοινά ευρήματα στη Μαλένα (VID)

«Η εξέταση είναι σε εξέλιξη ακόμα και για την Τζωρτζίνα», επιβεβαίωσε στη συνέχεια η καλεσμένη της εκπομπής καθηγήτρια Φαρμακολογίας, Χρυσάνθη Σαρδέλη.

Μάλιστα, όπως λέχθηκε στην εκπομπή, υπάρχουν κοινά ευρήματα και στη Μαλένα.

«Τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα και για δεύτερη και τρίτη ανάλυση και γ’ αυτό είχαμε πει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Υπάρχει κάποια τέτοια αξιολόγηση αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επισήμως για της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών», διευκρίνισε η κα Σαρδέλη.

«Όσα περισσότερα φάρμακα παίρνει κάποιος,

πόσο μάλλον τα παιδιά, αυτό αυξάνει τον κίνδυνο επιπλοκών. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν βάσει των στοιχείων από το ιατρικό ιστορικό. Το μόνο φάρμακο που βρέθηκε και δεν είχε χορηγηθεί από το νοσοκομείο ήταν η κεταμίνη», δήλωσε.

Η Ελένη Ζαγγελίδου, προϊσταμένη Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης μίλησε στο «Τούνελ» για την άψογη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με σημαντικά αποτελέσματα, το οποίο οδήγησε στην διελεύκανση της υπόθεσης.

Θα ήταν δυνατόν να βρεθούν στοιχεία που θα έριχναν φως στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας;

Όπως είπε η ίδια:

«Τα παιδιά έφυγαν, αλλά έμειναν πίσω τους στοιχεία. Μείνανε στοιχεία από τα όργανα των παιδιών, ευελπιστούμε ότι θα υπάρχουν και βιολογικά δείγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Μπορεί, Τζωρτζίνα – Κοινά, Μαλένα VID,patra 3, borei, tzortzina – koina, malena VID