«Δεν θα τρελαθώ κυνηγώντας τα νούμερα»

11:04 17/2/2012 - Πηγή: Myself

Αναφερόμενος στην επιστροφή του στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος» ο Μέμος Μπεγνής λέει: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα. Από τη μια χαίρομαι πολύ που μια σειρά γυρισμένη εδώ και δύο χρόνια βγήκε επιτέλους στον αέρα γιατί θα ικανοποιηθούμε κι εμείς βλέποντας τη δουλειά μας να προβάλλεται - αν και η αισθητική πια έχει αλλάξει. Από την άλλη, όμως, όλοι είμαστε μέρος μιας τηλεόρασης που έχει χάσει πια την αίγλη της, προβάλλοντας φθηνά είδωλα διάρκειας ενός μήνα, και που είναι γεμάτη με εκπομπές που στηρίζονται στην κιτρινίλα και το λαϊκισμό. Ελπίζω αυτό το σκηνικό κάποια στιγμή

να αλλάξει.»

Ο ηθοποιός δεν φαίνεται να ασχολείται πλέον με τα νούμερα τηλεθέασης αφού δηλώνει χαρακτηριστικά: «Όχι, πια δεν με αφορούν, ειδικά σε μια τηλεόραση τόσο κακή όπως την περιέγραψα πιο πάνω. Εννοείται ότι θέλω να πάει καλά η σειρά για να καταλάβουν οι «από πάνω» ότι ο κόσμος έχει ανάγκη το ελληνικό σίριαλ και να γίνουν περισσότερες δουλειές στο μέλλον. Δεν θα τρελαθώ όμως ούτε θα αρρωστήσω κυνηγώντας τα νούμερα.»

Μιλώντας για το μέλλον των ηθοποιών της χώρας μας ο Μέμος Μπεγνής κάθε άλλο παρά αισιόδοξος φαίνεται ενώ χαρακτηρίζει ως σκουπίδια τα τούρκικα σίριαλ: «Προς το παρόν το μέλλον είναι δυσοίωνο. Όταν βλέπεις όλα αυτά τα τούρκικα σκουπίδια να έχουν κατακλύσει την τηλεόραση με αποτέλεσμα να μη γίνονται ελληνικά σίριαλ και να βρίσκονται εκτός δουλειάς εκατοντάδες ηθοποιοί, μάλλον κακό διαγράφεται το μέλλον. Επειδή όμως ανέκαθεν ήμουν αισιόδοξο άτομο, πάντα βλέπω την καλή πλευρά έχοντας πίστη στην ιστορία. Και η ιστορία έχει δείξει ότι η μόδα κάποια στιγμή περνάει.»

Ο ηθοποιός όμως απαντά και στην ερώτηση για το εάν σκέφτεται να δημιουργήσει οικογένεια: «Δεν είμαι της οικογένειας. Δεν πιστεύω στο θεσμό της οικογένειας χωρίς βέβαια να κατηγορώ εκείνους που το κάνουν. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν άνθρωπο σε ένα σπίτι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Με τρομάζει, γιατί δεν είμαι εγώ.»

 

Μέμος ΜπεγνήςΕλεύθερος κι ωραίοςΟ Μέμος Μπεγνής πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ελεύθερος κι ωραίος» και μίλησε στο «HELLO!» για την ελληνική πραγματικότητα και για τα τούρκικα σίριαλ. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΜέμος Μπεγνής
Keywords
Τυχαία Θέματα