«Μια ψευτοδημοκρατία έχουμε, που θεωρεί τη συνείδηση αδυναμία»

00:43 2/3/2012 - Πηγή: Myself

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τις τέχνες, τον κοινωνικό ρατσισμό, τα πάθη του, την πολιτική, τα άγνωστα στοιχεία του εαυτού του και –μετά από καιρό– για την κόρη του, Ελεωνόρα. «Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά δεν πρέπει να μιζεριάζουμε άλλο. Πρέπει να μπούμε σε μια διαδικασία να βρεθούμε μεταξύ μας και να πιστέψουμε ο ένας στον άλλο. Οι Έλληνες έχουμε και καλά πράγματα. Έχουμε αγάπη και φιλοξενία. Πρέπει να μπει μια μεγάλη τελεία στο lifestyle» αναφέρει ο δημιουργός σχολιάζοντας την καθημερινότητα. 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης κάνει

όμως και τις δικές του προβλέψεις για τις επόμενες εκλογές: «Ο κόσμος θα ψηφίσει τα μικρά κόμματα. Αρκεί να μην παρασυρθεί και ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ – που έχει γίνει και αυτό μικρό κόμμα πια. Ελπίζω να υπάρξουν τα περιθώρια για μια κυβέρνηση συνεργασίας σε αυτή την ψευτοδημοκρατία που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό.» Μιλώντας για το ισχύον πολιτικό σύστημα ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης κάνει τη δική του κριτική: «Μια ψευτοδημοκρατία έχουμε, που θεωρεί τη συνείδηση αδυναμία. Η κομματική πειθαρχία είναι μια γελοιότητα. Το σύστημα έχει καταπέσει.»

Όταν η συζήτηση έρχεται στην κόρη του είναι έκδηλη η περηφάνια του: «Η κόρη μου δεν χρησιμοποίησε την οικογένειά της, δεν πήγε σε κανένα ριάλιτι, σκέφτεται, αγωνίζεται, δεν πάει στο εύκολο, δεν πάει στα λεφτά.» 

Αναφερόμενος στην καριέρα της και σε παλαιότερη δήλωσή του ότι εκείνη είναι η μεγαλύτερη ελληνίδα τραγουδίστρια λέει: «Τα παιδιά μας δεν είναι ιδιοκτησία μας. Εγώ δεν μίλησα για την κόρη μου, αλλά για μια καλλιτέχνιδα. Ξέρω την γκάμα της και την κρίνω ως τραγουδίστρια. Αν ακούσετε το τελευταίο live άλμπουμ της, τραγουδάει από λαϊκά μέχρι... Gaga. Εκεί θα καταλάβετε τη δυναμική της Ελεωνόρας. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε το όνομά της, κι ας λένε… Και να σου πω και κάτι; Δεν θα είχα πρόβλημα να τη βοηθήσω, αλλά δεν τη βοήθησα.»

 

Γιάννης Ζουγανέληςδηλώσεις διασήμωνΟ Γιάννης Ζουγανέλης στη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» μοιράζεται τη δική του οπτική για την πολιτική ενώ δεν κρύβει το θαυμασμό του για την κόρη του.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΓιάννης Ζουγανέλης
Keywords
Τυχαία Θέματα