«Μου αρέσουν οι άντρες μικρότερης ηλικίας ή και συνομήλικοι.»

14:14 1/3/2012 - Πηγή: Myself

 Παρόλο που το όνειρο της παρουσιάστριας   ήταν να γίνει ηθοποιός  υποστήριξε πως είναι πολύ ευτυχισμένη που κάνει τηλεόραση. «Σαν εμπειρία είναι πολύ ωραία. Την τηλεόραση την λάτρεψα αν και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Προσπαθώ και κάνουμε συνεχώς αλλαγές, όχι τεράστιες γιατί ο κόσμος το φοβάται αυτό.» Για την Ελένη Μενεγάκη και τα νούμερα τηλεθέασης ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα δε κάθισα να σκεφτώ ποιους θα αντιμετωπίσω. Φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση να ανταγωνιστώ την Ελένη Μενεγάκη.

Εγώ είμαι 5 μήνες στην τηλεόραση και η Ελένη  17 χρόνια.» 

Η Νικολέτα Ράλλη αποκάλυψε πως δε χαίρεται με τα καλά αλλά στεναχωριέται με τα άσχημα νούμερα και προσπαθεί να εξελίσσεται καθημερινά. Δήλωσε μάλιστα πως της έχει γίνει πρόταση από το «Dancing with the Stars 3» χωρίς όμως να έχει αποφασίσει την απάντηση που θα δώσει. Όσο για τα χαρακτηριστικά του άντρα που την γοητεύουν και την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε «Δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάτι υπάρχει αλλά δε θέλω να λέω πολλά πράγματα γιατί είναι και οι γονείς στη μέση. Προσπαθώ να αποφεύγω τα μέρη που συχνάζουν φωτογράφοι.  Σκέφτομαι τον γάμο και τα παιδιά αλλά δεν έχω βρει μέχρι στιγμής τον κατάλληλο. Μου αρέσουν οι μελαχρινοί και ψηλοί άντρες. Μου αρέσουν οι άντρες μικρότερης ηλικίας ή και συνομήλικοι. Όχι οι μεγαλύτεροι.»

 

Νικολέτα ΡάλληΕλένη ΜενεγάκηΠρωινό mouDancing with the Stars 3Καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν η Νικολέτα Ράλλη.CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΝικολέτα Ράλλη
Keywords
Τυχαία Θέματα