Μοσχάρι σε κρούστα μυρωδικών με λαχανικά

11:15 3/8/2012 - Πηγή: Myself

Ετοιμάζουμε το κρέας: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC στον αέρα. Αφήνουμε το κρέας για λίγο εκτός ψυγείου, να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Το σκουπίζουμε πολύ καλά με απορροφητικό χαρτί. Ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι το φρέσκο δεντρολίβανο και το φρέσκο θυμάρι. Αλατίζουμε τα μυρωδικά και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι (χοντροτριμμένο). Τα ψιλοκόβουμε όλα με το μαχαίρι ξανά. Με 1-2 κ.σ. από το ελαιόλαδο, λαδώνουμε πολύ καλά το κρέας γύρω γύρω, κάνοντάς του απαλό μασάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα