«Μου φαίνεται αστείο να αμφιβάλλουν για το φύλο μου»

00:34 16/3/2012 - Πηγή: Myself

Το ιδιαίτερο στιλ της είναι σίγουρα ένα από τα στοιχεία που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η εμφάνισή της στο φετινό Madwalk απέφερε θετικά σχόλια και η ίδια λέει για την εμπειρία: «Ήθελα πολύ να το κάνω. Είχα ενθουσιασμό να τραγουδήσω το “Hit me” και να κάνω μια εμφάνιση πολύ ειλικρινή για την αισθητική μου και τη φάση που βρίσκομαι

αυτή τη στιγμή. Η συνεργασία μου με το σχεδιαστή Άγγελο Φρέντζο, το συγκρότημα My Excuse, αλλά και όλη την ομάδα του MAD, έκανε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.»

Μιλώντας για το όνειρο της διεθνούς καριέρας η Ilia Darlin λέει: «Μια διεθνής καριέρα ήταν ανέκαθεν το όνειρό μου και με χαροποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι το “Hit me” ταξιδεύει και σε άλλες 20 χώρες. Κάνω αυτό που κάνω, όμως, για το ταξίδι, όχι για την κορυφή. Έχω καταλάβει πως μόνο αυτό μετράει. Όταν το show τελειώνει, ασχέτως του αν θα είναι επιτυχημένο, πάει, τελείωσε. Θα ήθελα το show να μην τελειώσει ποτέ, να μην τελειώσει ποτέ αυτό το ταξίδι.»

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει και το πώς αντιδράει στο γυναικείο φλερτ: «Η αντίδρασή μου είναι ανάλογη του φλερτ και του παρουσιαστικού της γυναίκας.» Ακόμα εκφράζει και την άποψή της για του γκέι γάμους: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να παντρευτεί μόνο ένα ζευγάρι ετεροφυλόφιλων, αλλά για τους ομοφυλόφιλους το συζητάμε. Είναι διαφορετική η αγάπη για τους γκέι;» 

Η Ilia Darlin σχολιάζει όμως και όσους αμφιβάλουν για το ίδιο της το φύλο: «Μου φαίνεται πολύ αστείο· απλώς γελάω.»

Τέλος αποκαλύπτει πως θεωρεί τη μοναξιά πιο δημιουργικό συναίσθημα για ένα καλλιτέχνη και εξηγεί τους λόγους: «Η μοναξιά, πιστεύω. Ψάχνεις να βρεις τη συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από τη δημιουργία.»

 

Ilia DarlinMadWalkHit meMy ExcuseH Ilia Darlin σχολιάζει τις αρνητικές κριτικές αλλά και την ελληνική κοινωνία στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly». CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoIlia Darlin
Keywords
Τυχαία Θέματα