«Οι παλιές αγάπες πάνε σπίτι τους»

12:35 10/2/2012 - Πηγή: Myself

Με άποψη για την παρούσα κατάσταση της χώρας μας η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν και το πώς ενδεχομένως θα μπορούσαν να έχουν αποτραπεί: «Ίσως αν είχαμε ψηφίσει κάτι άλλο, προκειμένου να μην έχουμε αυτή την εναλλαγή των δύο κομμάτων στην εξουσία, να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Με μια ψήφο δυσαρέσκειας, ίσως να είχε αλλάξει νωρίτερα το σκηνικό. Είχε δημιουργηθεί ένα πελατειακό καθεστώς, που βόλεψε πολλούς.» Παράλληλα η ηθοποιός είναι της άποψης ότι η κρίση μας κάνει χειρότερους ως ανθρώπους και λέει χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι μας κάνει χειρότερους. Μπορεί να πιστέψαμε ότι

θα λέμε μια «καλημέρα» με το γείτονα, όμως, αν του έχει έρθει το χαράτσι, μπορεί να σε πάρει και εσένα... η μπάλα. Σε ένα βαθμό, μπορεί να μας έχει φέρει πιο κοντά και να μας έχει κάνει πιο συμπονετικούς, όμως ένα κομμάτι του κόσμου είναι έτοιμο να πετάξει τη βρισιά για το τίποτα, γιατί έχει οργή. Είναι πολύ εύκολο να σου επιτεθεί λεκτικά ο άλλος.»

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει όμως και πού πάνε οι παλιές αγάπες: «Οι παλιές αγάπες πάνε σπίτι τους. Βέβαια, δεν αποκλείεται μετά από ένα χωρισμό οι άνθρωποι να διατηρούν φιλική σχέση. Αυτό το εκτιμώ πολύ, το να περάσεις δηλαδή από το ερωτικό στο φιλικό, αν και είναι, βέβαια, πολύ δύσκολο. Αν γίνει κάτι τέτοιο, είναι επίτευγμα και νίκη έναντι του εγωισμού.» 

Έχοντας αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας στο χώρο η ηθοποιός μιλάει και για τις στιγμές που ένοιωσε να πνίγεται από τα ΜΜΕ: «Υπήρξαν τέτοιες στιγμές, σε μια προσωπική μου σχέση. Αλλά, από την άλλη, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν αναμενόμενο. Δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν πρωτόγνωρο για μένα, αλλά δεν σκέφτηκα να κλειστώ και στο σπίτι μου. Υπήρξε ένα τίμημα και το πλήρωσα.»

 

Αλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΒασιλιάδεςδηλώσεις διασήμωνΗ Αλεξάνδρα Παλαιολόγου επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Βασιλιάδες» και αποκαλύπτει στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» την πραγματική της ζωή. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΑλεξάνδρα Παλαιολόγου
Keywords
Τυχαία Θέματα