«Όταν κάνω μια σχέση, επιθυμώ να διαρκέσει για πάντα»

00:14 11/3/2012 - Πηγή: Myself

Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να προχωρήσει αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του Mega, «Minute to win it». 

Ο παρουσιαστής θεωρεί πως δεν έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη σχέση του με το άλλο φύλο η τηλεοπτική προβολή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ίσως να είμαι και περισσότερο διαχυτικός απ’ όσο είμαι στην πραγματικότητα για να μη με θεωρήσουν ψωνισμένο.» 

Υπέρμαχος των μακροχρόνιων σχέσεων αναφέρει πως πέρα από

το ότι είναι φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία να επιζητά κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως πάντοτε ήταν «σχεσάκιας». 

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σχέση με την Κρυσταλλία αναφέρει: «Προτιμώ να μη μιλάω για τα προσωπικά μου. Αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην τηλεόραση έχω μάθει ένα πράγμα: δεν πρέπει να μιλάς για τα προσωπικά σου. Κατανοώ ότι επειδή “μπαίνω” καθημερινά στα σπίτια του κόσμου, ίσως να υπάρχει μια μερίδα κοινού που να ενδιαφέρεται. Αλλά έμαθα ότι στο τέλος της ημέρας δεν είναι καλό να μιλάς δημόσια για τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι, γιατί εκτός από εκείνον υπάρχουν γονείς, αδέρφια και είναι πολύ πιθανόν να τους εκθέσεις, χωρίς οι ίδιοι να το επιθυμούν.»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δηλώνει μόνος του αυτή την περίοδο και αναλύει το πώς βλέπει ο ίδιος μία σχέση: «Όταν κάνω μια σχέση, επιθυμώ να διαρκέσει για πάντα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά για μένα η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης είναι να θέλεις τον άλλο κάθε μέρα και περισσότερο μέχρι να τον θέλεις τόσο πολύ στη ζωή σου και να τον παντρευτείς. Αυτή είναι η θεωρία μου.»

 

Δημήτρης Ουγγαρέζοςδηλώσεις διασήμωνMinute to win itMegaΟ Δημήτρης Ουγγαρέζος δηλώνει μόνος του και εξηγεί στο περιοδικό «HELLO!» το πώς βλέπει ο ίδιος τις σχέσεις.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΔημήτρης Ουγγαρέζος
Keywords
Τυχαία Θέματα