«Η χώρα και η showbiz πέρασαν την περίοδο της αρπαχτής»

00:33 11/2/2012 - Πηγή: Myself

«Για τα γενικά δεδομένα έγινα όλα γρήγορα, για μένα, όμως, τίποτα δεν έγινε ξαφνικά. Όλα ήταν εξέλιξη κάποιων πραγμάτων που είχαν ξεκινήσει από χρόνια. Έκανα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία σε μικρή ηλικία, αλλά έπαιζα κιθάρα και τραγουδούσα από τα πέντε μου χρόνια. Παντρεύτηκα τη Δώρα πολύ γρήγορα, αλλά είχα ήδη σχέση μαζί της έξι χρόνια. Γέμισα μαγαζί μόνος μου νωρίς, αλλά είχαν προηγηθεί δέκα χρόνια στο τραγούδι.» αναφέρει ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας για την εξέλιξη της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του. 

Ο

αγαπημένος τραγουδιστής θίγει όμως και το ζήτημα των κυκλωμάτων: «Το κακό είναι ότι έχουν μεγαλώσει ψάρια στο χώρο μας χωρίς να έχουν τις προδιαγραφές, επειδή πήραν... αναβολικά. Τα «αναβολικά» είναι οι παρέες, τα κυκλωματάκια και οι εκάστοτε ιστοριούλες, που όχι μόνο έχουν συντηρήσει τα ψαράκια αλλά τα έχουν κάνει να φαίνονται... καρχαρίες. Επί της ουσίας, λοιπόν, το μεγάλο ψάρι δεν θα φάει το μικρό, αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε επίπεδο παρασκηνίου. Πολλά μικρά και αθώα ψαράκια έχουν φαγωθεί.»

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρει: «Η χώρα και η showbiz πέρασαν την περίοδο της αρπαχτής. Τώρα βιώνουμε μια περίοδο ουσίας. Ήδη ο χώρος ξεκαθαρίζει. Έχουν αρχίσει οι συλλήψεις.» 

Μιλώντας για τις δυσκολίες στη ζωή του ο ίδιος λέει: «Δεν στέκομαι σε αυτές. Δεν θέλω να μιζεριάζω. Προσπαθώ πλέον να συμβάλλω στο να υπάρχει ομαλότητα και δικαιοσύνη. Τώρα πια κάνω λιγότερο το... βλάκα, αλλά τον κάνω συνειδητά, χωρίς εκπτώσεις, για το καλό της δουλειάς μου.»

Όσον αφορά στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars» ο τραγουδιστής απαντά αινιγματικά: «Η λογική λέει “όχι” – μετά από δύο χρόνια 6ήμερων εμφανίσεων, μία εγχείρηση, μία πνευμονία και συσσωρευμένη κούραση. Αλλά ποιος σου είπε ότι είμαι λογικός; Θα δείξει...»

 

 

Γιώργος ΤσαλίκηςDancing with the starsδηλώσεις διασήμωνΟ Γιώργος Τσαλίκης μιλάει ανοιχτά για την ελληνική showbiz και τις... αυλές, για την πορεία του αλλά και την οικογένειά του. CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΓιώργος Τσαλίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα