Listen Up: Electric Litany – “Betrayal Of The Lamenting Circles”

16:55 20/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Σήμερα κυκλοφορεί από την Inner Ear το νέο 7″ single “Enemy” με b-side το “Βetrayal Of the Lamenting Circles” των Electric Litany , προάγγελο του δεύτερου album τους που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά.

Πριν από 10 μέρες ακούγαμε το “Enemy“ , από σήμερα μπορούμε να ακούσουμε και το “Βetrayal Of the Lamenting Circles”, αφού ανέβηκε και αυτό σήμερα στο soundcloud της Inner Ear:

Όπως επίσης είναι γνωστό, το συγκρότημα του Αλέξανδρου Μιάρη θα ανέβει για

4η – αν δεν κάνουμε λάθος – φορά στην σκηνή του Gagarin 205 την Πέμπτη 15 Μαρτίου για να παρουσιάσει το υλικό του δεύτερου album του αλλά φυσικά και το ντεμπούτο του “How to be a child & Win the war”, έχοντας πια ωριμάσει περισσότερο ως group ύστερα και από την πρώτη τους μινι ευρωπαϊκή περιοδεία.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι την βραδιά θα ανοίξει η ακουστική φολκ κολλεκτίβα  των Tango with Lions της Κατερίνας Παπαχρήστου δίνοντας ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην όλη βραδιά.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ (τα πρώτα 100) και 12 ευρώ με την προπώληση να ξεκινάει αυτή την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός της στοάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα