Listen Up: Strawberry Pills – “Sad Eyes”

16:59 25/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Με τους Le Page να διανύουν μία περίοδο παύσης, ο Αντώνης Κωνσταντάρας βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με ένα νέο, διαφορετικό project, το οποίο και μας παρουσιάζει πλέον, με όνομα Strawberry Pills.

Ως Strawberry Pills, o Αντώνης θα συνεργάζεται με πολλούς άλλους καλλιτέχνες και μουσικούς με οποίους μοιράζεται “κοινή αισθητική και όραμα, για τη δημιουργία ενός αποτελέσματος μακριά από ταμπέλες και επιτηδευμένους πειραματισμούς” όπως λέει και ο ίδιος, παρουσιάζοντας το αποτέλεσμα αυτών των συνεργασιών σε μια σειρά από  conceptual

E.P., τα οποία δεν θα συνδέονται μεταξύ τους ως ύφος αλλά μόνο αισθητικά.

Tο πρώτο επώνυμο E.P. που θα κυκλοφορήσει σύντομα  θα περιέχει 4 τραγούδια τα οποία και θα ανεβαίνουν στη σελίδα του project στο soundcloud σταδιακά συνοδευόμενα από ισάριθμα remix. Αφού αποκαλυφθούν και τα 4 τραγούδια και τα αντίστοιχα remix,  θα γίνει η παρουσίαση του ολοκληρωμένου E.P.  - το οποίο θα κυκλοφορήσει σε κασέτα –  το οποίο έχει ως θέμα γυναικείες φωνές πάνω στις οποίες βασίστηκαν και τα τραγούδια πάντα όμως με τη προσωπική αισθητική όλων των εμπλεκομένων, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ζωντανές παρουσιάσεις των κομματιών και dj sets.

Το πρώτο single το οποίο αποκαλύφθηκε  έχει τίτλο “Sad Eyes” και στα φωνητικά συναντούμε την Valisia Odell (γνωστή ως μέλος των Phoenix Catscratch, οι οποίοι πλέον έχουν διαλυθεί) και μπορείτε να το ακούσετε και να το κατεβάσετε δωρεάν παρακάτω.

Το πολύ καλό remix του single ανέλαβε ο Bonebrokk, πρώην μέλος των Exposed by observers και νυν μέλος των .Message.

Keywords
Τυχαία Θέματα