Save the celebrities

Από τη ντροπή και την κοινωνική κατακραυγή αποφάσισαν να σώσουν τους διάσημους δύο φιλανθρωπικοί οργανισμοί. Πώς; Βοηθώντας τους να αποφασίσουν από ποιους να δεχτούν χρήματα και σε ποιους να αρνηθούν ανάλογα με το αν οι εταιρείες ή οι άνθρωποι που τους τα προσφέρουν είναι ανάμεσα σε εκείνους που δε σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα ή όχι.

Το Global Philanthropy Group και o οργανισμός Human Rights Watch θα σταθούν στο πλευρό

της παθούσας Hilary Swank, της (επίσης παθούσας) Beyoncé και όποιου άλλου star χρειαστεί την αρωγή τους για να γλιτώσει τον εξευτελισμό. Αφορμή στάθηκε η δημόσια κατακραυγή που αντιμετώπισε η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Hilary Swank όταν δέχτηκε να παρευρεθεί στο πάρτυ γενεθλίων του Ramzan A. Kadyrov, προέδρου της Τσετσενίας -με το αζημίωτο φυσικά. Η ηθοποιός, βέβαια, μετά από όλα όσα άκουσε εναντίον της δήλωσε πως θα δωρίσει την αμοιβή της σε φιλανθρωπίες.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την περίπτωση της Beyoncé η οποία πρόσφερε τα χρήματα που έλαβε για μια performance στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ του γιου του Muammar el-Qaddafi σε οργανισμούς που ασχολούνται με την άσχημη κατάσταση στην Αϊτή. Περιπτώσεις, και οι δύο, στις οποίες ένα απλό «ουπς, δεν ήξερα» δεν αρκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα