The Comics Roast #13

01:00 13/2/2012 - Πηγή: Mixtape


Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει!


όλο το cast σε απαρτία:
@manolis – παρών - gkoultouroblog
@dimitrisdx – παρών  - the original DimitrisDX
@mitsaso - παρών - the Mitsaso
@Hell_b0y – παρών - Hell is a Land Without Comic

Books
@amatyultar - παρών - amatynews
@georgethebeast – παρούσα - βαρεμένα ημερολόγια

Τους τίτλους αυτής της στήλης μπορείτε να τους βρείτε στα ελληνικά καταστήματα comics (Jemma Καλλιθέα-Πειραιά, Solaris, Tilt και Relax Your Soul Comics στο κέντρο, Comicsworld στον Κορυδαλλό, Dojo στο Μαρούσι, Star στην Αγία Παρασκευή, Metropolis και Comics Cave στην Θεσσαλονίκη) αλλά και να τους αγοράσετε και διαβάσετε online στους υπολογιστές, τα iphone και τα ipad σας μέσα από τον επίσημο διανομέα digital comics ‘Comixology’.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΤΟ #COMICSROAST:

ο Spider-Man και ο Daredevil μπλέκονται στα μπούτια της Black Cat στα AMAZING SPIDER-MAN #677 και DAREDEVIL #8 (7,6/10)

ένας ξεχασμένος χαρακτήρας του Rob Liefeld επιστρέφει κάπως κούλ και λίγο αλλόκοτος στο PROPHET #21 (6,2/10)

και την υπόλοιπη βδομάδα;

ΠΑΜΕ!

X-MEN LEGACY #261

@manolis: το επίσημο πρώτο τεύχος του Christos Gage στον τίτλο (μετά το #260.1 της προπερασμένης βδομάδας). Κουλαμάρες της Marvel, οκ. Αυτό το τεύχος είναι άμεση συνέχεια του 260.1 αλλά και πάλι new reader friendly.

Ο αγαπημένος (ΟΧΙ) villain των 90s, Exodus, μεσσιανική φιγούρα, ακόλουθος/συνεχιστής του δόγματος του Magneto, με την τραγική μαλλούρα και τις τελείως φλου προσδιορισμένες υπερδυνάμεις… επιστρέφει για να την πει στους μεταλλαγμένους για το Σχίσμα που θα αποδυναμώσει τους λιγοστούς εναπομείναντες του είδους τους.

Ενδιαφέρον το concept, όσο και αν βαραίνεται από τα μύρια όσα περάσαν τα τελευταία 20 χρόνια οι χαρακτήρες στα χέρια ανίκανων writers και editors. Αγαπώ τον Gage που πέφτει με τα μούτρα στις διαπροσωπικές σχέσεις των μαθητών της σχολής και των καθηγητών με ένα πολύ οικείο τρόπο, αντίθετα με την (γαμάτη για άλλους λόγους) αποστασιωποιημένη cool-aloof προσέγγιση του Aaron στον κύριο τίτλο. Πες με nerd, πες με geek, αλλά ΝΑΙ γουστάρω να διαβάσω 1-2 σελίδες με την Rachel και την Rogue να συζητάνε σαν φιλενάδες για τα γκομενικά της τελευταίας με τον Magneto και γιατί δεν την παίρνει τηλέφωνο να τα πούνε. Κάνει τους χαρακτήρες πιο ανθρώπινους και αληθινούς και το εκτιμώ. 7/10

@mitsaso: ο Gage ξέρει να εμβαθύνει στους χαρακτήρες, αφήνοντας την πλοκή σε δεύτερο επίπεδο, κι αυτό κάνει και στο νέο τεύχος του “Rogue and the X-Men”. Βέβαια όταν έχεις ένα team book δεν χρειάζεται να φτιάχνεις μια ολόκληρη μάχη για να μας θυμίσεις τι γαμάτη που είναι η Rogue βάζοντάς την σχεδόν να πάρει το ματς μόνη της, γιατί θα νομίσουμε οτι ο τίτλος γράφεται ακόμα απο τον Roguοκαυλο Mike Carey…

That aside, το τεύχος είναι καλούλι, εξαιρόντας οτι ο “πανίσχυρος” κακός Exodus φαίνεται πανηλίθιος που

Keywords
Τυχαία Θέματα