The Return of Kool Keith aka Dr. Octagon !

12:36 22/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Πέντε χρόνια μετά από μία από τις πιο απολαυστικές  hip hop βραδιές που ζήσαμε στην πόλη μας, ο θρυλικός Kool Keith, γνωστός και ως Dr.Octagon επιστρέφει στην Αθήνα μαζί με τον θεούλη παραγωγό KutMasta Kurt.

Όσοι ήμασταν σε εκείνο το show, τον Σεπτέμβριο του 2007, ξέρουμε τι μας περιμένει. Ο Kool Keith, αυτό το πολυ σημαντικό κεφάλαιο της Νεϋορκέζικης hip hop

σκηνής, ηγέτης των Ultramagnetic MC’s και με μία απέραντη δισκογραφία και πορεία στην μουσική θα επιστρέψει στην Αθήνα αυτή την Πέμπτη 24 Μαϊου στο Bios μαζί με τον συνεργάτη του, DJ, παραγωγό και ιδρυτή της φημισμένης  δισκογραφικής εταιρίας ‘Threshold Records ’, KutMasta Kurt.

Εκτός των εντυπώσεων μας από εκείνο το live, σας προτείνουμε και να θυμηθείτε και τις πάρα πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που μας είχαν παραχωρήσει τότε ο Kool Keith αλλά και ο KutMasta Kurt.

Επίσης καλεσμένη της βραδιάς που διοργανώνει – όπως και το 2007 – η  QNQ Productions  θα είναι οι ’Blak Tarr (Kanonas – Supreme – DJ Xquze), Underpressure , Elephant Phinix, Ozers , Dream Team.

Οι πόρτες του Bios θα ανοίξουν στις 22:30 και η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις

Το mixtape.gr σε συνεργασία με την QNQ Productions σας προσφέρει την δυνατότητα να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Kool Keith aka Dr. Octagon μαζί με τον KutMasta Kurt στο Bios την ερχόμενη Πεμπτη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Kool Keith” αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα