Umberto + Echo Canyon @ Πολυχώρος Άγκυρα

23:50 6/3/2013 - Πηγή: Mixtape

Μόλις μια ώρα κράτησε το σετ του Umberto το Σάββατο που μας πέρασε αλλα τι ώρα…

Χωρίς πολλά-πολλά και διαρκώς σκυμμένος πάνω από τα δύο keyboards ή το laptop του ο Matt Hill (βλ. επίσης Expo 70) μας έκανε μια πανέμορφη βόλτα -κατά τι πιο ρυθμική σε σχέση με τις πρόσφατες δισκογραφικές του δουλειές όπως το Confrontations- στα μουσικά μονοπάτια που έχουν χαράξει οι

Goblin, ο John Carpenter στα soundtracks των ταινιών του, οι Tangerine Dream των 80s και άλλοι αντίστοιχοι μάστορες των συνθεσαϊζερς ενώ το όλο ηχητικό concept τονιζόταν περίφημα από τις διάφορες αιματηρές σκηνές από horror b-movies που προβαλλονταν πάνω από την σκηνή.

Ναι,δεν πρωτοπορεί ούτε στο ελάχιστο στους μουσικούς χώρους στους οποίους κινείται αλλά αυτό που κάνει το κάνει καλά και έτσι όλοι εμείς οι θιασώτες των εν λόγω ήχων που γεμίσαμε τον έτσι και αλλιώς μικρό αλλά συμπαθητικό χώρο για μικρού βεληνεκούς συναυλίες περάσαμε ένα όμορφο Σάββατο βράδυ.

Να σημειώσω εδώ πως ως support act είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τoν Δημήτρη Πατσαρό (βλ. επίσης Misuse και Masturbation Goes Cloud) ως Echo Canyon -από τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις του- σε ενα ενδιαφέρον 40λεπτο σετ προσανατολισμένο σε έναν ρυθμικό ηλεκτρονικό ήχο αρκουντως ενημερωμένο από τις σύγχρονες τάσεις οπότε θα τον έχουμε σαφώς στα υπ’ όψιν.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός

Keywords
Τυχαία Θέματα