Η Kelly και ο Dylan καρδιοχτυπούν ξανά

13:23 3/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Η υπόθεσή μας είναι πως η καρδιά τους χτυπά από αγωνία για το αν θα βρουν να πασάρουν κάπου το νέο sit com που αποφάσισαν να φτιάξουν μαζί μήπως και καταφέρουν να εξαργυρώσουν λίγη από την παλιά τους δόξα η Jennie Garth και ο  Luke Perry που μεσουράνησαν ως sweethearts στα 90′s αλλά το αστέρι τους δε λάμπει και τόσο αυτή τη δεκαετία (ούτε και την προηγούμενη, εδώ που τα λέμε).

Η υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς που προσπαθούν να προωθήσουν δεν είναι γνωστή αλλά ευχόμαστε να έχει να κάνει με ένα πρώην κακό παιδί και μια πρώην σνομπ

δημοφιλή βασίλισσα του χορού που ξανασυναντιούνται κάπως, κάπου, κάποτε. Τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills θα είναι πάντα στην καρδιά όλων των 30+ άλλωστε και το να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν οι έφηβοι πρωταγωνιστές του όπως ορίζει ο χρόνος θα έχει, στα σίγουρα, την πλάκα του.

Οι δυο τους κάνουν πολλή παρέα (τόση που οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι) από τότε που ξανασυναντήθηκαν στα γυρίσματα για το διαφημιστικό των Old Navy jeans στο οποίο συμπρωταγωνίστησε μαζί τους και το έτερο σκέλος του ερωτικού τριγώνου ο Brandon Walsh κατά κόσμον Jason Priestley που, φανταζόμαστε, έχει ήδη κλείσει κάποια guest εμφάνιση στη σειρά αν αυτή ποτέ γίνει πραγματικότητα βέβαια.

Keywords
Τυχαία Θέματα