Νάνοι, Jane Doe και 10 Code αύριο στο Bios

10:11 18/1/2013 - Πηγή: Mixtape

Μια ενδιαφέρουσα σύμπραξη τριών σχημάτων θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αύριο το βράδυ στο Bios, με τους εκ Θεσσαλονίκης Νάνοι και Jane Doe, να συναντούν τους Αθηναίους 10 Code.

Οι Νάνοι, συμπληρώνουν φέτος 20 χρόνια ζωής, με σημαντική συναυλιακή παρουσία και με πρόσφατο άλμπουμ, το περσινό Five Boxes, το οποίο κυκλοφόρησε ως free digital

download μέσω της All Together Now. Η τωρινή τους σύνθεση αποτελείται από τους Σίμο Νάνο (φωνή, κιθάρα), Πάνο Νάνο (κιθάρα), Κώστα Χασιώτη (μπάσο, φωνητικά), Αλέξη Νάνο (τύμπανα) και τον γνωστό μας από τη θητεία του στις Τρύπες, Ασκληπιό Ζαμπέτα (κιθάρα).

Οι έταιροι Θεσσαλονικείς Jane Doe δημιουργήθηκαν το 2007 και κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά το Heaven for Dogs από τη Run Devil Run Records. Φέτος, επιστρέφουν στη δισκογραφία με το The Enormous Head of King Splendid, το οποίο θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά το Σάββατο στο Bios. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε ένα περίπου μήνα από τώρα από την Puzzlemusik.

Οι 10 Code, σχηματίστηκαν το 2011 και σε λίγο καιρό κυκλοφορούν το πρώτο τους ΕΡ, ενώ θα παρουσιάσουν και κομμάτια από το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2013.

Η είσοδος κοστίζει 7 ευρώ.

Videos:

Νάνοι – Another Day

Click here to view the embedded video.

Jane Doe – All the Poets are Dead

Ten Code – The Connection (live @ K44)

Links:

www.nanoi.gr
www.facebook.com/TheJaneDoeBand
www.10-code.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα