Οι 65daysofstatic επιστρέφουν στην Ελλάδα

12:32 18/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Τρία χρόνια μετά την προηγούμενη εμφάνιση τους στην χώρα μας, οι βρετανοί 65daysofstatic επιστρέφουν για δύο συναυλίες, προσκαλεσμένοι της Alterground.

Tο κουαρτέτο από το Sheffield θα εμφανιστεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο 8ball Club στην Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 31 Μαρτίου στο ΑΝ Club στην Αθήνα.

Εάν

ήσασταν από αυτούς που βρέθηκαν στην προηγούμενη εμφάνισή τους στα μέρη μας, και έχετε παρακολουθήσει την πορεία του συγκροτήματος θα γνωρίζετε ότι οι 65daysofstatic μπορεί μεν να ξεκίνησαν ως μια post rock μπάντα, αλλά σταδιακά προσθέτοντας όλο και περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία στον ήχο τους, έχουν πλέον εξελιχθεί σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ηλεκτρονικές μπάντες που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή.

Μέσα στο 2010 μας χάρισαν το καταπληκτικό “We Were Exploding Anyway” το οποίο περιείχε και ένα από κομμάτια της χρονιάς, τον ύμνο για πολλούς, “Tiger Girl” ενώ μόλις τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησαν με την οικονομική βοήθεια των φίλων της μπάντας στο επαναδραστηριοποιημένο δικό τους label Dustpunk records, το “Silent Running” το οποίο είναι το soundtrack που έγραψαν για την ομώνυμη sci fi ταινία του 1972 και παρουσίασαν ζωντανά στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Γλασκώβης.

Αυτη την περίοδο δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό, για το νέο τους album, οπότε λογικά αναμένουμε να το “δοκιμάσουν” live και στις εμφανίσεις τους στη χώρα μας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τιμές και διαθεσιμότητα εισιτηρίων σύντομα…

Keywords
Τυχαία Θέματα