Οι Socos & the Live Project Band opening act στον Arthur Brown

19:04 6/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Όπως ήδη γνωρίζετε, την Παρασκευή 9 Μαρτίου το Gagarin 205 θα φιλοξενήσει τους the Crazy World of Arthur Brown, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση της εμβληματικής αυτής φιγούρας στον ίδιο χώρο παρέα με τους Pretty Things. Σήμερα ανακοινώθηκε

και το opening act που δεν είναι άλλοι από τους Socos & the Live Project Band, οι οποίοι θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα κομμάτια από το τελευταίο τους άλμπουμ “Αντάρτικο Πόλεων”.

Τo άλμπουμ, που κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο από την puzzlemusik, διατίθεται για δωρεάν download μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συγκροτήματος, www.theliveprojectband.com, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε διπλό βινύλιο και σε περιορισμένα αντίτυπα.

Και αν θέλετε να πάρετε μια γεύση για το τι εστί Socos & the Live Project Band ζωντανά, μπορείτε να κατεβάσετε το “Η Πόλη Χορεύει” Video+Live EP, που σας προσφέρει αποκλειστικά το mixtape.gr σε συνεργασία με to συγκρότημα και την puzzlemusik.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, The Crazy World of Arthur Brown φτάνει στο Gagarin 205 παρέα με τους Socos & the Live Project Band!

Πληροφορίες εισιτηρίων

Τα πρώτα 100 εισιτήρια που θα διατεθούν μέσω eventbrite θα κοστίζουν 18 ευρώΤιμή προπώλησης:  22 ευρώΣημείο Προπώλησης: TICKET HOUSE ( Πανεπιστημίου 42 – εντός της στοάς)Τιμή στο ταμείο : 25 ευρώ

Links:

arthurbrownmusic.com

theliveprojectband.com

Socos Interview @ mixtape.gr

Videos:

Keywords
Τυχαία Θέματα