Οι the Ex επιστρέφουν στη χώρα μας αυτή την εβδομάδα – Κερδίστε προσκλήσεις

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την εκπληκτική τους εμφάνιση στο Gagarin 205, οι Ολλανδοί the Ex επιστρέφουν στη χώρα μας για ένα συναυλιακό διήμερο με ιδιαίτερο concept αυτή την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρέα των Andy Moor και Terrie Hessels θα εμφανιστούν το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτώβρη στο Drugstore και την επομένη μέρα, την Κυριακή 21 Οκτώβρη στο Six D.O.G.S., παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά σετ

με το ίδιο εισιτήριο.

Με περισσότερα από 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη μουσική, οι the Ex θα φέρουν στην Αθήνα τον πολυσυλλεκτικό τους ήχο, με τον οποίο δεν έχουν σταματήσει να πειραματίζονται από την αρχή της καριέρας τους μέχρι σήμερα. Φέτος οι the Ex κυκλοφόρησαν το Y’Anbessaw Tezeta, ακόμα ένα δίσκο με τον σαξοφωνίστα-θρύλο της Αιθιοπικής μουσικής Getatchew Mekurya, έξι χρόνια μετά το συναρπαστικό Moa Anbessa. 

Info: 

the Ex live in Athens
Low-Key Show: Σάββατο 20 Οκτώβρη @ Drugstore (Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, Εξάρχεια).
Main Show: Κυριακή 21 Οκτώβρη @ Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Κέντρο Αθηνών).
+ Special DJ Sets @ Drugstore μετά από κάθε συναυλία.

Εισιτήρια:
Προπώληση: 15 ευρώ, ένα εισιτήριο για όλα τα events.
Σημεία προπώλησης: The Drugstore, Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα και Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη) και online μέσω www.ticketarena.gr

Κερδίστε προσκλήσεις

Το mixtape.gr σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρία Alterground προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για το live show & το after show party του Σαββάτου 20.10 στο Drugstore καθώς και 10 διπλές για το after show party της Κυριακής 21.10 επίσης στο Drugstore.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα email με θέμα “the Ex” στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Video:

the Ex – State of Shock (live)

the Ex – Maybe I Was the Pilot (live)

Links:

theex.nl
drugstoreathens.blogspot.gr
Interview: Andy Moor @ mixtape.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα