Το νέο project της Amy Sherman-Palladino

11:44 7/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Για όσους αναρωτηθήκατε ποια είναι η Amy Sherman-Palladino έχουμε να σας πούμε πώς λυπόμαστε πολύ που δεν έχετε παρακολουθήσει τα Gilmore Girls της. Μια σειρά που μπορεί να έχει καταχωρηθεί στις συνειδήσεις πολλών ως μία girly comedy αλλά υπήρξε μία από τις πιο πνευματώδεις, όσον αφορά στους διαλόγους της, πλούσιους σε αναφορές της ποπ κουλτούρας και με εξαιρετικό χιούμορ, διαλόγους της. Δημιουργός των Gilmore Girls ήταν η Amy Sherman-Palladino στην οποία μόλις παρήγγειλε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC

τον πιλότο μιας καινούργιας της σειράς.

Στη νέα της δημιουργία με τίτλο Bunheads πρωταγωνίστρια είναι πέντε φορές υποψήφια για βραβείο Tony Sutton Foster (φωτό) που υποδύεται μια χορεύτρια από το Las Vegas η οποία παντρεύεται αυθόρμητα και μετακομίζει σε μια βαρετή πόλη στην οποία καταλήγει να δουλεύει στη σχολή χορού της.

Το ABC έχει στα σκαριά τέσσερις νέες σειρές για τις οποίες έχει παραγγείλει πιλότους, μία εκ των οποίων είναι το Bunheads της Amy Sherman-Palladino που περιμένουμε με αγωνία να δούμε για να διαπιστώσουμε αν στέκεται στο ύψος των αγαπημένων μας Gilmore Girls και έπειτα να ευχηθούμε να το επιλέξει το ABC για να το παρακολουθήσουμε στις συνέχειές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα