Το πολυαναμενόμενο House of Cards

12:15 7/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Όταν ο Kevin Spacey και ο David Fincher ένωσαν τις (μεγάλες) δυνάμεις τους και ξεκίνησαν να δουλεύουν την τηλεοπτική σειρά House of Cards, βασισμένη στην ομότιτλη βρετανική μίνι σειρά του BBC, χωρίς να έχουν ήδη συμφωνήσει με κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο για την παραγωγή και την προβολή του project

τους όλοι πίστεψαν πως θα ξεσπούσε πόλεμος ανάμεσα στα κανάλια για το ποιο θα την πάρει. Κάτι τέτοιο δε συνέβη ακριβώς όπως το περίμεναν στην Αμερική γιατί αυτό που συνέβη δεν είχε ξαναγίνει ποτέ πριν.

Το Netflix που δεν είναι τηλεοπτικό αλλά ιντερνετικό αποκλειστικά δίκτυο μπήκε στο παιχνίδι και παρήγγειλε αμέσως 26 επεισόδια, δηλαδή δύο ολοκληρωμένες σεζόν, χωρίς να ασχοληθεί με πιλότους, τηλεθεάσεις και άλλα τέτοια και άφησε εκτός τους κολοσσούς, όσον αφορά στις τηλεοπτικές παραγωγές, HBO και AMC. Πέρα από τη νίκη του σε αυτή τη “μάχη” το Netflix με αυτή του την κίνηση θέτει τα θεμέλια για να αλλάξει συθέμελα η βιομηχανία της τηλεόρασης όπως την ξέρουμε με το internet να μπαίνει πολύ σοβαρά στο παιχνίδι.

Το πολιτικό θρίλερ House of Cards είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί στο τέλος του χρόνου και είναι η πρώτη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα online.

Στο πλάι του Kevin Spacey που, φυσικά, θα πρωταγωνιστήσει τη σειρά έχει ανακοινωθεί ήδη πως θα εμφανιστεί ο Corey Stoll, ο Ernest Hemingway του Woody Allen στην ταινία Μεσάνυχτα στο Παρίσι, ενώ με αγωνία αναμένεται να συμπληρωθεί και το υπόλοιπο cast της πολυαναμενόμενης σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα