Αποσύρεται σε ηλικία 28 ετών πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ

11:53 8/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τζέιμς Γουέιρ μπήκε στον αγώνα στο 95ο λεπτό αλλά έκτοτε δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά με τα χρώματα των “Κόκκινων Διαβόλων”. Μάλιστα 8 χρόνια μετά από αυτό το ντεμπούτο, ανακοίνωσε την απόφασή του να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

"Παρά τους τραυματισμούς μου, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους, δημιούργησα σχέσεις ζωής και ταξίδεψα τον κόσμο κάνοντας αυτό που αγαπώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, τους φίλους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς που με βοήθησαν στο ταξίδι μου. Μέσα από τα υψηλά, τα χαμηλά και όλα τα ενδιάμεσα, έζησα το όνειρό μου.

"Είμαι

ενθουσιασμένος με την επιδίωξη να ζήσω το επόμενο όνειρό μου μακριά από το όμορφο παιχνίδι".

Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στη Γιουνάιτεντ εντάχθηκε στη Χαλ Σίτι με μόνιμο συμβόλαιο, αλλά έπαιξε σε ελάχιστα παιχνίδια. Στη συνέχεια, πήγε για ένα σύντομο διάστημα δανεικός στη Γουίγκαν, προτού ενταχθεί στην Μπόλτον το 2019.

Μετά από αυτό ακολούθησε μια γραφική διαδρομή στην κεντρική Ευρώπη, περνώντας δύο χρόνια στη σλοβακική Ποχρόνι, πριν ενταχθεί στην MTK Βουδαπέστης στην Ουγγαρία και στη συνέχεια επέστρεψε στη Σλοβακία με την Μοράβσε.

Διαβάστε περισσότερα

Το τρομερό στατιστικό του Κλοπ από τότε που ανέλαβε την Λίβερπουλ

Ο Σερ Άλεξ προσπαθούσε πάντα να επηρεάσει τους διαιτητές

Keywords
Τυχαία Θέματα