Ο Ομπαμεγιάνγκ προτείνει Κλοπ με κλειστά τα μάτια

18:21 7/2/2024 - Πηγή: Contra

Με τους δύο πρώην προπονητές του να ανακοινώνουν τον ίδιο μήνα πως ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους το ερχόμενο καλοκαίρι, Ο Ομπαμεγιάνγκ βλέπει την μεγάλη εικόνα και κάνει μια προσωπική επιλογή.

Ο Γκαμπονέζος υποστηρίζει πως ο Γερμανός είναι ο ιδανικός υποψήφιος για την Μπαρτσελόνα και πως σε περίπτωση που δεν μείνει ανενεργός ο Γερμανός για έναν χρόνο, όπως είχε ανακοινώσει, τότε δεν υπάρχει καταλληλότερος για την θέση.

Μιλώντας σε λογαριασμό του στα social media,

ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Ο Κλοπ σου δίνει τα πάντα, ενέργεια, έχει κερδίσει μεγάλους τίτλους, είναι καλός προπονητής. Αν υπάρχει μια ευκαιρία για την Μπάρτσα είναι μια καλή επιλογή, ένιωθα πολύ άνετα μαζί του στο Ντόρτμουντ. Θα ήταν απίστευτο αν μπορούσε να έρθει".

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός, έπαιξε υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ για δύο σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ πραγματοποιώντας 213 συμμετοχές, πέτυχε 141 τέρματα και μοίρασε 36 ασίστ. Από την άλλη μεριά, στην Μπαρτσελόνα αγωνίσθηκε για 1 χρόνο έχοντας συνολικά 17 τέρματα και 1 ασίστ σε 31 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Κλοπ ποιος; Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει την λύση

Ο Φράνκ Λάμπαρτ ήθελε Μπέλινγχαμ διακαώς

Keywords
Τυχαία Θέματα