Κλεισμένος θεωρείται ο Εμπαπέ σύμφωνα με πρέσβειρα της Παρί

15:46 7/2/2024 - Πηγή: Contra

Πρόσφατα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστήριξε ότι οι εκπρόσωποι του Κίλιαν Εμπαπέ και το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης διαπραγματεύονται υπό άκρα μυστικότητα για την μεταγραφή, αλλά με την άδεια της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αργότερα, μια πρώην παίκτρια και νυν πρέσβειρα της ομάδας υποστήριξε ότι η μετακίνηση του Γάλλου στους “Λος Μπλάνκος” είναι τελειωμένη υπόθεση. Μένει μόνο να επιβεβαιώσει ο ίδιος σε λίγες ημέρες ότι δεν θα παραμείνει στην Παρί Σεν

Ζερμέν.

Η Λορ Μπουλό δήλωσε ότι, εντός του συλλόγου, η Παρί έχει επιβεβαιώσει την αποχώρησή του: "Έχουμε την εντύπωση ότι έχουμε ήδη ζήσει αυτή τη σαπουνόπερα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα πολλές πληροφορίες, αλλά τώρα μου είπαν ότι η υπογραφή του στη Μαδρίτη είναι τελειωμένη υπόθεση. Λέω στον εαυτό μου ότι υπάρχει πιθανότητα να ανανεώσει".

Επιπλέον, η Μπουλό σχολίασε ότι ο Εμπαπέ "αγαπάει επίσης τον σύλλογό του και τον σέβεται", οπότε τάσσεται υπέρ του να "περιμένουμε την απόφασή του ως ενήλικες". Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχουν “πέσει” οι υπογραφές και το σήριαλ εξακολουθεί να συνεχίζεται μέχρι νεωτέρας.

Περισσότερα εδώ

Ο Σερ Άλεξ προσπαθούσε πάντα να επηρεάσει τους διαιτητές

Ο Φάν Πέρσι επέστρεψε στις προπονήσεις με την Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα