Μπάγερν: Νίκησε αλλά δύο παίκτες της λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

12:39 21/9/2023 - Πηγή: Contra

Την νίκη με 4-3 πήρε η Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League αλλά για άλλη μία φορά υπήρξε ένταση μεταξύ δύο παικτών της ομάδας.

Συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης Λεόν Γκορέτσκα και Νταγιότ Ουπαμεκανό ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση μετά από ένα λάθος στην άμυνα.

Ο Ουπαμεκάνο προχώρησε σε μία ριψοκίνδυνη πάσα προς τον Κίμιχ η οποία τελικά πέτυχε τον Σκοτ Μακτόμινεϊ., με την Μπάγερν

βέβαια σχεδόν αμέσως να καταλήγει ξανά στα πόδια του Γάλλου στόπερ.

Μετά από την ολοκλήρωση της φάσης ο Ουπαμεκάνο ζήτησε τον λόγο από τον Γκορέτσκα επειδή δεν έκανε κάποια κίνηση προκειμένου να κάνει πιο εύκολο το έργο των συμπαικτών του με τον Γερμανό χαφ να του αντιμιλάει και να τον κατηγορεί για λάθος πάσα που έκανε.

Το συμβάν δεν συνεχίστηκε εντός αγωνιστικού χώρου, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην θέλουν, μετά από το τέλος της αναμέτρησης, να σχολιάσουν το οτιδήποτε.

Θυμίζουμε πως παρόμοιο περιστατικό. το οποίο εν τέλει πήρε και μεγαλύτερες εκτάσεις, συνέβη στην προημιτελική φάση του Champions League της περασμένης σεζόν όταν Σαντιό Μανέ και Λερουά Σανέ πιάστηκαν στα χέρια μετά από μία λάθος πάσα του δεύτερου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ζλάταν βγήκε βόλτα με την πανάκριβη Ferrari του και έβγαλε φωτογραφία μπροστά από τζαμαρία

Ο Μπέλιγχαμ συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα και δήλωσε πως "έχασε" την ντροπή του εξαιτίας της Ρεάλ

Η Τότεναμ δεν θέλει νέο σίριαλ ανάλογο με του Κέιν και ανανεώνει τον αρχηγό της

Keywords
Τυχαία Θέματα