Δώρο στον νέο προπονητή η Μπαρτσελόνα: Οι τρεις παικταράδες που εξετάζει

12:38 15/2/2024 - Πηγή: Contra

Παρέλαση ονομάτων όσον αφορά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά από την γνωστοποίηση της απόφασης του Τσάβι να αποχωρήσει από το κλαμπ το καλοκαίρι. Ωστόσο, το κλαμπ δουλεύει και την ενίσχυση του ρόστερ με την απόφαση για την απόκτηση πλάγιου επιθετικού στα αριστερά να είναι ειλημμένη.

Οι τρεις υποψήφιοι

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Mundo Deportivo οι Μπλαουγκράνα έχουν λοκάρει σε τρεις συγκεκριμένες ποδοσφαιριστές

με τις περιπτώσεις να θεωρούνται εξαιρετικά δύσκολες.

Ας δούμε την τριάδα:

Κβαρατσχέλια Μιτόμα Μαρτινέλι

Ο Γεωργιανός δεν είναι το θωρηκτό της περσινής σεζόν, αλλά τον έχει παρασύρει και η γενικά κακή εικόνα της Νάπολι. Ο 23χρονος από την Τιφλίδα έχει παίξει σε 30 ματς εφέτος με 6 γκολ και 5 ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2027 και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τουλάχιστον τη σεζόν 22/23 ήθελε πάνω από 100.000.000 ευρώ να τον δώσει.

Όσον αφορά στον Μιτόμα, ο παίκτης κάνει... παπάδες με τη φανέλα της Μπράιτον. Είναι 26 ετών και οι Γλάροι που τον είχαν αγοράσει το '21 αντί 3.000.000 ευρώ αξιώνουν 100.000.000 ευρώ για τον Ιάπωνα. Το συμβόλαιό τελειώνει το 2027 και φέτος μέχρι στιγμής μετράει τρία γκολ και έξι ασίστ.

Πάμε και στον Βραζιλιάνο της παρέας ο οποίος φέτος έχει παίξει σε 27 ματς με απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ. Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι είναι 22 ετών και το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ είναι έως το 2027. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε περισσότερα

Αντί για ραβδί πιάνει σφυρί ο Πότερ

Δεν θέλει Μουρίνιο ο θρύλος της Τσέλσι και προτείνει άλλους δικούς του

Keywords
Τυχαία Θέματα