Ποιος προπονητής έβαλε μπροστά τον άνθρωπο του Λεβαντόφσκι για να δουλέψει το μέλλον του

11:50 15/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Χάνσι Φλικ είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο μετά από το τέλος της συνεργασίας του με την εθνική Γερμανίας. Η πρόθεσή του είναι ξεκάθαρη και μάλιστα ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν επέλεξε να κάνει μία δυναμική κίνηση που φανερώνει τις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Φλικ έδωσε τα χέρια με τον Πίνι Ζάχαβι. Ο Ζάχαβι είναι ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους στον κόσμο του ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων είναι ο άνθρωπος κλειδί του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έχει δηλαδή ορθάνοιχτη την πόρτα της Μπαρτσελόνα η οποία ακούγεται να το νέο του πελάτη τις τελευταίες εβδομάδες.

Και η Αγγλία στο κάδρο

Παράλληλα, θυμίζουμε πως μετά από την ήττα της Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο έχει αρχίζει να παίζει και το σενάριο της επιστροφής του Φλικ στην Βαυαρία. Πάντως, σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, ο 58χρονος Γερμανός με την επιλογή να δουλέψει με τον Ζάχαβι θέλει να κοιτάξει τις ευκαιρίες του και προς την Αγγλία.

Θυμίζουμε πως ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της λίστας Ζάχαβι (σύμφωνα με το Transfermarkt) είναι ο Ενκουκού ο οποίος αγωνίζεται στην Τσέλσι και κόστισε στους Μπλε 60.000.000 ευρώ. Τον είχα αγοράσει το προηγούμενο καλοκαίρι από την Λειψία.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Εμπαπέ στα χνάρια σπουδαίου Γάλλου ποδοσφαιριστή κοιτάζει προς ομάδα έκπληξη

Οι δύο παικταράδες που έχασε η Τσέλσι και θα άλλαζαν τις ισορροπίες: Η αποκάλυψη του Κόντε

Keywords
Τυχαία Θέματα