Εξελίξεις στην Μπάγερν, κρίνεται ο Τούχελ, αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο

10:09 15/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Τόμας Τούχελ δήλωσε μετά από την ήττα κόντρα στην Λάτσιο πως δεν ανησυχεί για το μέλλον του ή αν θα απολυθεί. Σύμφωνα, πάντως, με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά από το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στους Ρωμαίους ο Τούχελ μόνο άνετα δεν κάθεται στη θέση του.

Οι Γερμανοί επιμένουν πως ο 54χρονος τεχνικός κρίνεται στα επόμενα ματς και ότι η Μπάγερν έχει ήδη λίστα με υποψήφιους διαδόχους. Ο Τύπος μέχρι στιγμής παίζει με δύο ονόματα τα οποία είναι

τα εξής: Φλικ και Μουρίνιο. Ο πρώτος μέχρι πρόσφατα ήταν ο προπονητής της Γερμανίας, αλλά αποχώρησε.

Ο Φλικ γνωρίζει εξαιρετικά καλά την Μπάγερν Μονάχου καθώς έχει δουλέψει και ως βοηθός και ως πρώτος προπονητής για 86 αναμετρήσεις κερδίζοντας το Champions League, δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, τα Super Cup Ευρώπης και Γερμανίας, όπως και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Από την άλλη ο 61χρονος Μουρίνιο έφυγε πρόσφατα από την Ρόμα, έχει περάσει από κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη με επιτυχίες και η Μπάγερν Μονάχου λείπει από τη συλλογή του. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε φλερτ, βάσει δημοσιευμάτων, και τα προηγούμενα χρόνια.

Τα επόμενα πέντε ματς του Τούχελ Μπόχουμ (εκτός) Λειψία (εντός) Φράιμπουργκ (εκτός) Λάτσιο (εντός) Μάιντζ (εντός) Διαβάστε περισσότερα

Ο Εμπαπέ στα χνάρια σπουδαίου Γάλλου ποδοσφαιριστή κοιτάζει προς ομάδα έκπληξη

Οι δύο παικταράδες που έχασε η Τσέλσι και θα άλλαζαν τις ισορροπίες: Η αποκάλυψη του Κόντε

Keywords
Τυχαία Θέματα