Στη λίστα της Μπάγερν προπονητής ελεύθερος από το 2021

09:47 20/2/2024 - Πηγή: Contra

Η διοίκηση των Βαυαρών αποφάσισε πως θα πορευτεί με τον Τούχελ, όμως ένας αποκλεισμός από το Champions League μπορεί να τα αλλάξει όλα.

Το σενάριο στο οποίο ο Τούχελ παραμένει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι φαντάζει αρκετά αδύναμο. Ακόμη και μία συμπαθητική από εδώ και πέρα πορεία της Μπάγερν μέχρι το τέλος της σεζόν δύσκολα θα φέρει την ανατροπή. Το στοίχημα για τον Γερμανό τεχνικό είναι πρωτίστως

να μπορέσει να είναι αυτός και οι παίκτες επαρκείς μέχρι το καλοκαίρι.

Σε περίπτωση που ο Τούχελ δεν τα καταφέρει, η Μπάγερν φαίνεται να είναι έτοιμη έχοντας στα χέρια της μία λίστα με ονόματα. Μέσα από αυτήν, φέρεται να ξεπήδησε το όνομα ενός πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είναι ελεύθερος από το 2021 μετά την αποχώρηση από το Μάντσεστερ.

Οι πιθανότητες

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Νορβηγός αποτελεί το πρώτο όνομα, ή ότι έχουν υπάρξει ακόμη διερευνητικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Πάντως, είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε ενδεχομένως να πάρει τα ηνία των αποδυτηρίων για την φετινή χρονιά σε περίπτωση που οι Βαυαροί χρειαστούν άμεσα προπονητή.

Όπως και να έχει όμως, ο Τούχελ έχει μία τελευταία ευκαιρία να αποδώσει αναλόγως, ώστε να επανεξετασθεί το θέμα προπονητή το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταμεσονύκτια απόφαση για Τούχελ στο Μόναχο, έτσι θα πορευτεί η Μπάγερν

Η Τσέλσι σπρώχνει τον Χάρι Κέιν να εγκαταλείψει το καράβι

Keywords
Τυχαία Θέματα