Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ τώρα ξέρουν πόσα πρέπει να πληρώσουν, έρχεται καλοκαίρι αλλαγών

11:55 7/3/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για δύο διαφορετικούς λόγους. Η πρώτη ακόμη δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει αν θα πορευτεί και του χρόνου με τον Τεν Χαχ στον πάγκο σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί η ομάδα στο Champions League. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ γνωρίζει πλέον από καιρό πως χρειάζεται νέο τεχνικό. Στο Μέρσεϊσαϊντ ο στόχος είναι να βρουν καταλήξουν σε έναν σχετικά νέο προπονητή με φιλοσοφία

κοντά στα χαρακτηριστικά του τρόπου παιχνιδιού Κλοπ.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο τεχνικός της Μπράιτον, Ντε Τσέρμπι. Ο 44χρονος είναι σίγουρα ένας από τους ανερχόμενους προπονητές στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και έχει την ποιότητα να πετύχει σε κορυφαίους συλλόγους. Τα πεπραγμένα του μέχρι στιγμής να έχουν προκαλέσει τον θαυμασμό ακόμα και του Γκουαρντιόλα.

Η Λίβερπουλ πρέπει να φέρει έναν ποιοτικό νέο προπονητή διότι η διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι μία δουλειά που μπορεί να υποστηρίξει ο οποιοσδήποτε. Εν τω μεταξύ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί επίσης αρκετούς μάνατζερς. Είχε μια απογοητευτική σεζόν για τα δεδομένα της και ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο τα χρήματα που του δόθηκαν απλόχερα για μεταγραφές, επομένως ο Ντε Τσέρμπι που κατάφερε να βελτιώσει την ομάδα του και όχι απλά να... αγοράσει μία καλύτερη ίσως να είναι η λύση που ψάχνουν οι "Κόκκινοι Διάβολοι".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μπράιτον αξιώνει 13 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει και αυτή η λεπτομέρεια ενδεχομένως να επηρεάσει την τελική απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόδρι, τι είναι αυτά που κάνεις; Ο μέσος της Σίτι τρέχει αδιανόητο αήττητο ρεκόρ

Οικονομικά ζόρια για Τσέλσι, αφήνει τις μεταγραφές των 100 εκατ. και πιάνει αυτές των 50...

Keywords
Τυχαία Θέματα