Έκανε πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι και τώρα πηγαίνει… Λονδίνο

12:51 13/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Τσέλσι δέχεται αφόρητη πίεση για την άσχημη φετινή χρονιά και προσπαθεί να βρει την φόρμουλα για να ανακάμψει. Ο Ποτσετίνο δεν φαίνεται να γνωρίζει τα συστατικά αυτής της μυστικής φόρμουλας, αλλά σε δύο άλλα πρόσωπα τους είναι πιο οικεία.

Σε περίπτωση λοιπόν που η αρνητική πορεία συνεχιστεί περιορίζοντας τα περιθώρια για έξοδο στην Ευρώπη, τότε κάποιος άλλος θα βρεθεί στο τιμόνι. Τα ονόματα που ακούγονταν μέχρι πρότινος ήταν αυτά των Ζιντάν, Φλικ, Ντε Τσέρμπι, αλλά κυρίως του Μουρίνιο.

Παρόλο που οι προαναφερθείσες περιπτώσεις αποτελούν ικανοποιητικές επιλογές, ένα όνομα προέκυψε

που δεν είχε αναφερθεί στο παρελθόν.

Η διοίκηση της Τσέλσι φαίνεται να ετοιμάζει πρόταση στον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο 59χρονος, ο οποίος είναι σήμερα προπονητής της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, αρέσει πολύ στους ιθύνοντες των Λονδρέζων.

Μάλιστα, φέρονται να μην έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να έρθουν σε συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή για το φινάλε του πρωταθλήματος, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να αναλάβει πριν από το τέλος της περιόδου 2023/24.

Ο Μαντσίνι οδήγησε αξιομνημόνευτα τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο τίτλο της Premier League το 2012, πριν απολυθεί από τους "Πολίτες" ένα χρόνο αργότερα. Έκτοτε, οδήγησε την εθνική ομάδα της Ιταλίας στην περίφημη κατάκτηση του Euro 2020.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για πλιάτσικο στην Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι αρνήθηκε “δώρο” της Μπάγερν για παίκτη 100 εκατομμυρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκανε, Μάντσεστερ Σίτι, … Λονδίνο,ekane, mantsester siti, … londino