Η Τσέλσι αρνήθηκε “δώρο” της Μπάγερν για παίκτη 100 εκατομμυρίων

09:41 13/2/2024 - Πηγή: Contra

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ενισχύσει ποιοτικά την γραμμή κρούσης του, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Κομάν, ο Τούχελ προσπάθησε τον Ιανουάριο κάτι το οποίο δύσκολα θα τελεσφορούσε.

Προσπάθησε να φέρει στο Αλιάνζ Αρένα έναν ταλαντούχο, νέο, μα συνάμα ακριβό ποδοσφαιριστή που μετρά μόλις έναν χρόνο στο Λονδίνο. Φυσικά, Ο Μούντρικ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες “μετοχές” της Τσέλσι και ο Ποτσετίνο δεν υπήρχε περίπτωση να τον παραχωρήσει, πόσο μάλλον όταν οι Λονδρέζοι δυσκολεύονται τόσο πολύ στη Premier League,

σε μία από τις χειρότερές τους χρονιές.

Η Μπάγερν ήθελε να τον αποκτήσει δανεικό, ποτέ δεν προέκυψε θέμα με τα αγωνιστικά λεπτά από την πλευρά του παίκτη και της ομάδας, αλλά με την δυσκολία του να προσαρμοστεί και να αποδώσει με συνέπεια. Επομένως, ο coach της Μπάγερν δέχθηκε ένα μεγαλοπρεπέστατο “όχι” και κινήθηκε για τον επόμενο στόχο του.

Τελικά, η Μπάγερν έχοντας “κλείσει” τον Μπράιαν Ζαραγόσα από την Γρανάδα για το καλοκαίρι, αποφάσισαν, πέρα από τα 15 εκατομμύρια που κόστισε η μεταγραφή, να δαπανήσουν επιπλέον 4 εκατομμύρια για να καλύψουν το κενό που θα κάλυπτε ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής των “Μπλε”.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτέλους, ο Τόνι Κρόος απάντησε στο σενάριο επιστροφής στην Μπάγερν

Έδωσε 180 εκατ. για επιθετικούς και τα γκολ τα βάζει ένας χαφ

Keywords
Τυχαία Θέματα