Λίβέρπουλ: Το πλάνο μετά το διαφαινόμενο "ναυάγιο" με Καισέδο και Λάβια

06:23 13/8/2023 - Πηγή: Contra

Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Μοϊσές Καισέδο καθώς υα δημοσιεύματα θέλουν την Τσέλσι να καταθέτει εντός των επόμενων ωρών πρόταση ύψους 135.000.000 ευρώ.

Οι "μπλε" έχουν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2031 με οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Πέρα από τον Καϊσέδο, η Τσέλσι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Ρομέο Λάβια από την Σαουθάμπτον αντί ενός ποσού που αγγίζει τα 65.000.000 ευρώ.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούσαν βασικούς στόχους του Κλοπ

για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τις εξελίξεις να τον αναγκάζουν να τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις εκτός Premier League.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γερμανό κόουτς να έχει στη λίστα του και τους Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ αλλά και Τζόσουα Κίμιχ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση. Στα υπ'όψιν βρίσκεται και η περίπτωση του Σεκ Ντουκουρέ της Κρίσταλ Πάλας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Λίβερπουλ, όπως φάνηκε και με την περίπτωση του Καισέδο, είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Φαμπίνιο και Χέντερσον στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Νεϊμάρ έριξε στα "τάρταρα" τις απαιτήσεις του με στόχο την μεγάλη επιστροφή

Παρί: Επισημοποίησε το "χουνέρι" στους τρεις φευγάτους ο Ενρίκε

Ρεάλ: Ο Αντσελότι άλλαξε γνώμη για τον γκολκίπερ και κλείνει τον πρώτο στόχο του Τούχελ

Keywords
Τυχαία Θέματα