Γιουνάιτεντ: Που χάθηκε ο παίκτης φάντασμα του Μάντσεστερ;

10:05 28/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο 26χρονος ήρθε στους "κόκκινους διαβόλους" από τον Άγιαξ το 2020, αλλά έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και κακή φόρμα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αγγλία. Οι προπονητές που πέρασαν από τον σύλλογο δεν έδειχναν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, εξού και οι λίγες συμμετοχές για τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, και πραγματικά φαίνεται σαν να πρόκειται για τον παίκτη-φάντασμα της Γιουνάιτεντ.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόνι Βαν ντε Μπέεκ, συνεχίζει όμως να αγωνίζεται

για την αγωνιστική του επάνοδο στον τελευταίο του δανεισμό μακριά από το Ολντ Τράφορντ.

Ο δανεισμός του στην Έβερτον δεν έπιασε και ο Τεν Χάχ του προσέφερε μια τελευταία ελπίδα εξιλέωσης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης νωρίτερα αυτό το μήνα.

Έχοντας ξεκινήσει και στις τρεις αποστολές των "αετών" στην Bundesliga μετά τη μετακίνησή του στη Γερμανία, ο Van de Beek αποβλήθηκε σε μια κακή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της νίκης της ομάδας του με 1-0 επί της Mainz. Ο διεθνής Ολλανδός που αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα, επιχείρησε μόλις οκτώ πάσες, με μόλις τρεις στο αντίπαλο μισό και είχε συνολικά 14 επαφές.

Η αποχώρησή του σημαίνει ότι ο παίκτης δεν έχει συμπληρώσει ακόμα ένα πλήρες 90λεπτο με τη νέα του ομάδα, με το μέλλον του μετά το καλοκαίρι να παραμένει στοίχημα. Η Φρανκφούρτη έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει μόνιμα τον καλοκαίρι, με ένα πιθανό ποσό των 9,5 εκατομμυρίων λιρών που θεωρείται ως το μόνο που θα χρειαζόταν για να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ.

Η αλήθεια είναι πως μετά τον Άγιαξ και τη εξαιρετική του πορεία στην Ευρώπη, ο Βαν Ντε Μπέκ ποτέ δεν ενσωματώθηκε πραγματικά στου «Κόκκινους φιαβόλους», αλλά μετά από αυτά τα «χαμένα χρόνια» στην Αγγλία φαίνεται πως η κατάσταση δύσκολα πια γυρίζει.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Ράντκλιφ θέλει rebuild στην ομάδα με περισσότερους Άγγλους παίκτες

Τεν Χαχ: Το χτίσιμο της ομάδας με κομμάτια του Άγιαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα