Η Αλ Χιλάλ "διέγραψε" τον Νεϊμάρ και κινείται για τον παραγκωνισμένο του Τεν Χαχ

15:54 16/11/2023 - Πηγή: Contra

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου περιμένει ο Τζέιντον Σάντσο προκειμένου να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Γιουβέντους να έχει προσεγγίσει την Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Κόκκινους Διαβόλους να προτιμούν την πώλησή του προκειμένου να τον ξεφορτωθούν οριστικά.

Σύμφωνα με την SUN, ψηλά στη λίστα της έχει τον ποδοσφαιριστή και η Αλ Χιλάλ η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού

μετά από τη ρήξη χιαστών που υπέστη ο Νείμάρ.

Οι Σαουδάραβες σκοπεύουν να "διαγράψουν" τον Βραζιλιάνο σταρ από το φετινό πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για να αδειάσει μία θέση ξένου καθώς ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει την επιστροφή στη δράση πριν από την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση στην αγγλική ομάδα αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει άμεσα, με την Γιουνάιτεντ μάλιστα να προτιμά των πώληση του παίκτη σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας καθώς έτσι θεωρεί πως θα καταφέρει να καλύψει την χασούρα των 85.000.000 ευρώ που δαπάνησε για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Επικός Μαρτίνες! Η αλλαγή με άρωμα αλμπισελέστε που έκανε στα μαλλιά του

Ατλέτικο: Ο πρόεδρος των ροχιμπλάνκος αποθέωσε τον Φέλιξ παρά την "αποτυχία"

Ρεάλ: Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Αντσελότι, χάνει κι άλλον ενδεκαδάτο παίκτη για το υπόλοιπο του 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλ Χιλάλ, Νεϊμάρ, Τεν Χαχ,al chilal, neimar, ten chach