Η Ρεάλ δείχνει στον Εμπαπέ ποιος είναι το αφεντικό

08:33 16/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν πως αποφάσισε να αποχωρήσει από το κλαμπ το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Σύντομα, μάλιστα, οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν και να συμφωνήσουν στα διαδικαστικά της ιστορικής αυτής εξέλιξης.

Κι όλο, τώρα, συνηγορούν προς αυτό που περιμένει ο περισσότερος κόσμος τη μεταγραφή δηλαδή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ

Μαδρίτης. Πρόκειται για ένα γεγονός που τραβάει εδώ και πόσα χρόνια, αλλά πότε δεν βρέθηκε η δίοδος ώστε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον αρχηγό της Γαλλίας και την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Champions League.

Η Ρεάλ με τους δικούς της όρους

Και τώρα που Εμπαπέ είναι ελεύθερος θα γίνει πιο εύκολα η δουλειά; Εάν δεν έχει γίνει ήδη και όσα γράφονται είναι για ευρεία κατανάλωση, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η Ρεάλ αυτή τη φορά θέλει να το κάνει με τους δικούς της όρους. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ υπογραμμίζει πως το φιξ ποσό που προσφέρουν οι Μαδριλένοι στον Εμπαπέ είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σύγκριση με αυτό του '22 και σαφώς το salary είναι μικρότερο απ' αυτό που έχει τη δεδομένη στιγμή στο Παρίσι ο Γάλλος επιθετικός.

Η χαρακτηριστική πρόταση σε αυτό που γράφει ο Ρομάνο είναι η εξής: "Η Ρεάλ θέλει τον Εμπαπέ να συμφωνήσει με το κλαμπ υπό τους δικούς τους όρους έπειτα από τόσα χρόνια σε αυτό το σίριλ".

Στο ρεπορτάζ του ο προαναφερθέντας καταλήγει αναφέροντας πως ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη στα χέρια του την προσφορά της Ρεάλ. Εξελίξεις; Σύντομα μάλλον...

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει παίκτης που δεν συγκινήθηκε από το ενδιαφέρον της Σίτι και προτίμησε την ομάδα του

Keywords
Τυχαία Θέματα