Ο Κουέστα έτοιμος να αναλάβει πρώτος προπονητής, άνθρωπος του Αρτέτα που μιλάει έξι γλώσσες

14:48 15/2/2024 - Πηγή: Contra

Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές που κάνουν παιχνίδι με άλλες ομάδες. Ψαγμένα κλαμπ πραγματοποιούν σοβαρές έρευνες στα επιτελεία του εκάστοτε κλαμπ για να βρουν ικανά στελέχη. Ένα τέτοιο θεωρείται πως είναι ένας εκ των βοηθών του Μικέλ Αρτέτα.

Πρόκειται για τον 28χρονο, Κάρλος Κουέστα. Ο Ισπανός έγινε βοηθός του Αρτέτα το 2020 όταν αποχώρησε από την Γιουβέντους. Την προπονητική του καριέρα ως ασίσταντ την είχε αρχίσει από την Κ17 της Ατλέτικο, είχε τον ίδιο ρόλο στην ίδια ομάδα της Γιούβε και μετέπειτα μετακόμισε στο

Λονδίνο.

Ο Κουέστα θεωρείται next big thing στην προπονητική. Είναι νεαρός στην ηλικία, αλλά διακρίνεται τον τρόπο που μανατζάρει τα αποδυτήρια και το γεγονός ότι μιλάει έξι γλώσσες κάτι που τον κάνει προσιτό σε μεγάλη μερίδα ποδοσφαιριστών εντός της Άρσεναλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του Guardian η Νόριτς έχει πλησιάσει τον Κουέστα και του πρότεινε τη δουλειά του πρώτου προπονητή την επόμενη σεζόν. Ο Ισπανός φέρεται να είναι κολακευμένος από την προσφορά και το σκέφτεται για να φύγει από το πλευρό του Αρτέτα και να δουλέψει ως πρώτος.

Διαβάστε περισσότερα

Αντί για ραβδί πιάνει σφυρί ο Πότερ

Δεν θέλει Μουρίνιο ο θρύλος της Τσέλσι και προτείνει άλλους δικούς του

Keywords
Τυχαία Θέματα