Καταρρίπτεται εκ Γερμανίας το σενάριο "κλοπής" από την Λίβερπουλ top στόχου της Μπάγερν

15:47 19/12/2023 - Πηγή: Contra

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ζοάο Παλίνια φόρεσε κι έβγαλε τελευταία στιγμή την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είχαν σίγουρη την απόκτηση του 6αρίου της Φούλαμ και της Πορτογαλίας. Ωστόσο, στην όλη ιστορία μπήκε μία μεγάλη άνω τελεία με τις εμπλεκόμενες πλευρές, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου, να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Ιανουάριο.

Πλησιάζοντας προς τη μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου το θέμα επανήλθε στη δημοσιότητα αλλά με πολλές παραμέτρους...

Μία εξ αυτών προέκυψε από την Αγγλία και ήθελε την Λίβερπουλ έτοιμη να μπει στην κούρσα της απόκτησης του έμπειρου μέσου. Οι Γερμανοί, τώρα, έχουν διαφορετική άποψη. Συγκεκριμένα, έγκυρος ρεπόρτερ Φλοριάν Πλέτενμπεργκ με Tweet σημειώνει ότι δεν σίγουρα δεν του προκύπτει ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα είναι στο κυνήγι του Παλίνια. Για τον Πλέτενμπεργκ ο 28χρονος δεν είναι στόχος για να πάει στο Άνφιλντ το χειμώνα.

Με την υποσημείωση "σημαντικό" ο Πλέτενμπεργκ τονίζει ότι είναι κρίσιμες οι μέρες καθώς πολλές άλλες κορυφαίες ομάδες τον θέλουν τον Ιανουάριο και γίνονται συζητήσεις.

Στο κλείσιμο της ανάλυσής του ο δημοσιογράφος γράφει ότι η Μπάγερν συνεχίζει να επιθυμεί την απόκτηση ενός 6αρίου, αλλά ο Παλίνια συνεχίζει να θεωρείται εξαιρετικά ακριβός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταρρίπτεται, Γερμανίας, Λίβερπουλ, Μπάγερν,katarriptetai, germanias, liverpoul, bagern