Ο Φράνκ Λάμπαρντ ήθελε Μπέλινγχαμ διακαώς

11:22 7/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Άγγλος προπονητής παραδέχτηκε πως η περίπτωση του Μπέλινγχαμ του είχε πραγματικά κεντρίσει το ενδιαφέρον και ήθελε πολύ να τον φέρει στο Στάμφορντ Μπρίντζ από την Μπέρμινχαμ. Δυστυχώς όμως για εκείνον το αίτημα απορρίφθηκε και εν τέλει ο ταλαντούχος μέσος κατέληξε στην Γερμανία και η συνέχεια γνωστή.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Άγγλου στην Τσέλσι ήταν επειδή η διοίκηση θεώρησε υπερβολικό το ποσό για έναν νέο ποδοσφαιριστή χωρίς εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο, ενώ το γεγονός πως ήταν η πρώτη θητεία του Λάμπαρτ στο Λονδίνο ως προπονητής, δεν προσέδιδε το ανάλογο

βάρος για να απαιτήσει μια τέτοιου είδους μεταγραφή.

Έκτοτε, ακολούθησαν πολλά, με αποκορύφωμα την αλλαγή ιδιοκτησίας, με τον Τοντ Μπόελι να παίρνει τα ηνία του συλλόγου. Μέχρι σήμερα, οι μεταγραφές “πέφτουν” σαν βροχή και τα ποσά δεν αποτέλεσαν πρόβλημα μέχρι τον πρόσφατο περιορισμό από το Financial Fair play.

Υπό αυτό λοιπόν το πλαίσιο, ο Λάμπαρτ θα μπορεί να υποστηρίζει πως το timing του στέρησε έναν σπουδαίο παίκτη και, ενδεχομένως, μια μεγαλύτερη χρονικά παρουσία στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να προπονήσει στο top επίπεδο, αυτό ακριβώς δηλαδή που ήθελε να προσφέρει ο Άγγλος στον Μπέλινγχαμ.

Διαβάστε περισσότερα

Η τιμή για Σάντσο είναι... αλμυρή

Ο Φάν Πέρσι επέστρεψε στις προπονήσεις με την Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φράνκ Λάμπαρτ, Μπέλινγχαμ,frank labart, belingcham