Κοντά στα 100 εκατομμύρια για επιθετικό «κανόνι» η Τσέλσι

13:02 17/2/2024 - Πηγή: Contra

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η διοίκηση της Τσέλσι με στόχο την αγωνιστική άνοδο. Άγνωστο το πως θα διαχειριστούν τα εμπόδια από το Financial Fair Play…

Η Τσέλσι δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι για… εδώ και δύο χρόνια, επομένως θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα, να αγοράσει παίκτες.

Ο Τοντ Μπόελι θέλει η ομάδα να αποκτήσει επιθετικό, άσχετα με το ποιος θα κάθεται στον πάγκο, ώστε να μπορέσει να γίνει πιο αποτελεσματική η ομάδα. Φέρεται λοιπόν πως ο ποδοσφαιριστής με το ιδανικό προφίλ έχει βρεθεί.

Ο

Ιβαν Τόνεϊ έχει γίνει περιζήτητος έχοντας προσελκύσει πολλές ομάδες, η Άρσεναλ είναι μία από αυτές, όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Υποστηρίζεται πως οι «Μέλισσες» επιμένουν για ένα ποσό άνω των 80 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό, ο οποίος επέστρεψε στα γκολ μετά το BAN από το πρωτάθλημα λόγω καταπάτησης του κανόνα περί απαγόρευσης του τζόγου.

Η προϋπόθεση

Για να αποκτήσει τον Τόνι σε μια τέτοια τιμή, η Τσέλσι θα πρέπει να ξεφορτωθεί αρκετούς παίκτες προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του FFP, ωστόσο δεν θα έχει στην διάθεσή της πολύ χρόνο.

Ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δήλωσε στους ιδιοκτήτες των «Μπλε» ότι ο Τόνι είναι ένας παίκτης που πιστεύει ότι μπορεί να πάει την ομάδα "στο επόμενο επίπεδο".

Μένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία της ομάδας και φυσικά του Αργεντινού προπονητή, καθώς μια ενδεχόμενη αποχώρηση του τεχνικού μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και τους στόχους για την επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Πέρεθ: «Ο Ρονάλντο δεν είναι η μεταγραφή του αιώνα για την Ρεάλ»

Παίκτης απέρριψε τα χρήματα της ζωής του από Σαουδική Αραβία για να μείνει Τσέλσι

Keywords
Τυχαία Θέματα