Τσάβι: Η στιγμή της κρίσης, σύννεφα πάνω από το Καμπ Νόου

15:35 25/1/2024 - Πηγή: Contra

Η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα είναι άσχημη αυτήν τη στιγμή. Με τον αποκλεισμό από την Μπιλμπάο απώλεσαν την, επί της ουσίας, μοναδικής τους ευκαιρία φέτος να κατακτήσουν ένα τρόπαιο και σε συνάρτηση με την γενικότερη εικόνα, το καράβι δείχνει να "μπάζει".

Το τέλος της εποχής του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είναι τώρα. Οι "μπλαουγκράνα" έχασαν ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Καταλανό κόουτς. Το γεγονός ότι έχασαν δικό τους παιχνίδι, δεν δικαιολογείται από επιχειρήματα όπως "παλέψαμε πολύ, είμασταν ανώτεροι". Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται και η εικόνα

περνά, καλώς ή κακώς, σε δεύτερη μοίρα.

Το υλικό των "Καταλανών" διαθέτει ποιότητα και χωρίς καμιά αμφιβολία μπορεί να παίζει ανώτερα. Το θέμα είναι αν όντως χρειάζεται και άλλος χρόνος όπως είχε δηλώσει και ο προπονητής. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και σίγουρα το τελευταίο που έχει ανάγκη ο πολύπαθος -τα τελευταία χρόνια- σύλλογος είναι μια βιαστική απόφαση για την κομβική θέση του προπονητή.

Παρόλα αυτά, για να μπορεί ο Τσάβι να συνεχίσει και να υλοποιήσει το όραμά του, θα πρέπει να βασιστεί σε ένα πλάνο και να το παρουσιάσει, με γνώμονα όχι το αύριο αλλά το τώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Βόμβα: Η Άρσεναλ πάει για μεταγραφή με 100 εκατομμύρια και πάνω

Κίνηση ματ: Λίβερπουλ και Σίτι έχουν «κυκλώσει» παίκτη της Μπάγερν

Keywords
Τυχαία Θέματα