Ο καλύτερος παίκτης της Premier League δεν είναι ο Χάαλαντ ούτε ο Ντε Μπρούινε

09:52 4/3/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα από τα πιο τρομακτικά ρόστερ στην Ευρώπη και πολλοί παίκτες της διακρίνονται για τις αρετές τους. Επιπλέον, η Premier League διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και επομένως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την θέση του κορυφαίου του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δυσκολεύτηκε να επιλέξει τον καλύτερο, ίσως και λίγο επηρεασμένος από την έκβαση του αγώνα. Ο Φιλ Φόντεν

λοιπόν είναι εκείνος που σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό βρίσκεται αυτή την στιγμή στη κορυφή της Premier League και ο Καταλανός μίλησε για εκείνον με πολύ κολακευτικά λόγια.

Η δηλώσεις του προπονητή της Σίτι

"Είναι ο αριθμός των παιχνιδιών που παίζει. Ήταν πάντα ένας ταλαντούχος παίκτης, αλλά τώρα είναι πιο ώριμος και καταλαβαίνει περισσότερο το παιχνίδι, ειδικά αμυντικά." Μπορεί να παίξει στη μέση, δεξιά, να κάνει στιγμές και να κόψει μέσα, να παίξει στα αριστερά, σκοράροντας από αριστερά. Τι μπορώ να πω; Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Premier League αυτή τη στιγμή για τα πολλά πράγματα που κάνει. Απίστευτο".

"Όταν σκοράρει δύο γκολ μου δίνει μεγαλύτερη χαρά από τα άλλα πράγματα. Δεν διαπραγματευόμαστε γι' αυτό, ο τύπος που δεν το κάνει αυτό δεν μένει στην ομάδα. Αγαπάει το ποδόσφαιρο, ζει για το ποδόσφαιρο. Είναι μια χαρά και η εργασιακή του ηθική είναι απίστευτη".

Όσον αφορά το παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε και έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία προηγήθηκε με τον Ράσφορντ με μακρινό σου εκτός περιοχής μόλις στο 8. Στη συνέχεια οι "Πολίτες" πήραν εξ ολοκλήρου τα ηνία του αγώνα και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φόντεν πέτυχαν 2 τέρματα, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χάαλαντ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ντόρτμουντ στη γωνία για να κλέψει από την Μίλαν επιθετικό με μεγαλύτερο potential από του Χάλαντ

Έκλεισε το μάτι στους Μπέκαμ και Μέσι ο Νεϊμάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα