Ο Κρόος δεν κουνιέται από την 11αδα της Ρεάλ και δέχεται πιέσεις για το comeback

14:55 13/12/2023 - Πηγή: Contra

Την αποχώρησή του από την εθνική Γερμανίας έκανε γνωστή μετά από την ολοκλήρωσε του Μουντιάλ που έλαβε χώρα στο Κατάρ, ο Τόνι Κρόος καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ αλλά και να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Relevo, ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ασκεί πιέσεις στον Κρόος προκειμένου να επιστρέψει και να λάβει μέρος στο EURO 2024 το οποίο θα λάβει χώρα στη Γερμανία.

Τόσο ο Γερμανός τεχνικός όσο

και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας θεωρούν πως η επιστροφή του Κρόος μόνο καλό μπορεί να κάνει τόσο στα αποδυτήρια όσο και στην εικόνα της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου.

Πάντως, ο 33χρονος χαφ δεν φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την εθνική Γερμανίας καθώς κάνει ήδη κάποια επαγγελματικά βήματα εκτός ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως ο Κρόος είχε στο πλάνο του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι αλλά είπε το "ναι" στην πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ η οποία μάλιστα σχεδιάζει να του κάνει άμεσα και νέα προσφορά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Αυτά ζήτησε ο Μουρίνιο για να μείνει, ο αγγλικός σύλλογος που παρακολουθεί τις εξελίξεις

Σε μπελάδες η Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ούτε "σημαία" της ομάδας, καιροφυλαχτεί η Μπαρτσελόνα

Νιούκαστλ: Ο Κάριους ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή μετά τον μοιραίο τελικό του 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα