Ο Ντε Γιονγκ ενοχλήθηκε με τα ψέματα περί αποχώρησης από την Μπάρτσα και επιτέθηκε ευθέως στους δημοσιογράφους

12:30 21/2/2024 - Πηγή: Contra

Οι τελευταίες φήμες που αναφέρονταν σε μία πιθανή αποχώρηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ δεν ήχησαν πολύ καλά στα αυτιά του μέσου της Μπαρτσελόνα και μίλησε καθαρά για το τι ισχύει, ενώ επίσης εξέφρασε τα παράπονά του για τα παραπλανητικά ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις

"Ας είμαι ειλικρινής, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αρκετά τελευταία. Είμαι πολύ θυμωμένος με αυτά που γράφετε ή λέτε εσείς (τα μέσα ενημέρωσης) για μένα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες που απλώς δεν είναι αληθινές. Απλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Κάποιοι από εσάς γράφετε

ψέματα όλη την ώρα και δεν καταλαβαίνω πώς δεν ντρέπεστε γι' αυτό.

"Γίνεται πολύς λόγος για την κατάσταση του συμβολαίου μου και τον μισθό μου. Υπάρχει πολύς καπνός εκεί μέσα και πολλά ψέματα. Εσείς τα ΜΜΕ λέτε ότι κερδίζω περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο... αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω αριθμούς, αλλά αυτό είναι απλά ψέμα. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος εδώ. Η Μπαρτσελόνα ήταν και είναι ο σύλλογος της ζωής μου, ήταν το όνειρό μου να παίξω εδώ και εξακολουθεί να είναι. Δεν είμαι χαρούμενος με τον Τύπο και όλα όσα περιβάλλουν τον σύλλογο, γιατί, όπως έχω πει, είναι γεμάτα ψέματα".

Όπως είχαν υποστηρίξει κάποια δημοσιεύματα, ο Ντε Γιονγκ είτε θα υπέγραφε καινούριο συμβόλαιο με τους “Μπλαουγκράνα” είτε θα έφευγε το καλοκαίρι με την υψηλότερη πρόταση το καλοκαίρι λόγω των οικονομικών δυσκολιών των Καταλανών.

Η Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί έχουν συνδεθεί με τον Ολλανδό διεθνή, αλλά φαίνεται ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για μετακίνηση έπειτα από τις δηλώσεις του. Ωστόσο, η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα θα καταστήσει τον σύλλογο ευάλωτο σε μεγάλες προσφορές για παίκτες-κλειδιά, καθώς πρέπει να αυξήσει τα έσοδα για να συμμορφωθεί με τους οικονομικούς κανόνες της La Liga για την περίοδο 2024-25.

Διαβάστε περισσότερα

Λύθηκε και το πιο καυτό ζήτημα για να γίνει ο Εμπαπέ παίκτης της Ρεάλ

Μέσα σε 18 μήνες πέτυχε το αδιανόητο, ο “Terminator” του Μάντσεστερ έχει φοβερίσει πλέον κάθε αντίπαλο και θύμισε Μέσι

Keywords
Τυχαία Θέματα