Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα φέρεται να έστηνε παιχνίδια

13:00 31/1/2024 - Πηγή: Contra

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τεράστια καριέρα σε Μπαρτελόνα, Ιντερ και Τσέλσι φέρεται να κατηγορείται για στήσιμο παιχνιδιών, διασπορά ψευδών πληροφοριών, υποκίνηση βίας, κατάχρηση εξουσίας και για εκφοβισμό του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας του Καμερούν. Ο λόγος για τον Σάμουελ Ετό, νυν πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει έχουν μπει σε φάκελο οποίος έχει σταλεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία

της Αφρικής έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι διεξάγονται έρευνες σχετικά με τους ισχυρισμούς για "ανάρμοστη συμπεριφορά" του Ετό και η FIFA έχει ήδη προτείνει να απομακρύνει τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα από το ρόλο του μετά από μια σειρά περιστατικών.

Μία από τις κατηγορίες που ακούγονται, είναι ότι ο αρχηγός του Καμερούν κατηγορείται πως κανόνισε να κερδίσει την άνοδο μια ομάδα που ανήκει σε "στενό συνεργάτη" του. Η Βικτόρια Γιουνάιτεντ όντως ανέβηκε αφού κέρδισε 11 από τα τελευταία 17 παιχνίδια της σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχασε τέσσερα από τα πρώτα επτά.

Επιπλέον, όταν η σχέση του με τον πρώην πρόεδρο επιδεινώθηκε, φαίνεται να στάλθηκε το εξής μήνυμα: "Είμαι μαφιόζος αυτής της επανάστασης και στη συγκεκριμένη μαφία δεν προδίδουμε τους ηγέτες μας. Έχω προστατεύσει τα συμφέροντα της αποστολής μας μέχρι σήμερα. Ωστόσο, αν μου κάνεις πλάκα να είσαι έτοιμος να σηκώσεις το βάρος των περιστάσεων".

Ο Καμερουνέζος έχει απασχολήσει στο παρελθόν της αρχές όταν πιάστηκε να χτυπά έναν άγνωστο άνδρα και όταν επίσης τιμωρήθηκε με πρόστιμο και 22 μήνες φυλάκιση με αναστολή το 2022, αφού δήλωσε ένοχος σε κατηγορία για φορολογική απάτη.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτελόνα: Ο Γκουαρντιόλα συμφωνεί με Τσαβι

Ο Νεϊμάρ αντιδρά στους επικριτές του

Keywords
Τυχαία Θέματα